2777
2789
عنوان

رتبه ۲۵ کنکور شد

4047 بازدید | 189 پست

یکی از اشناهامون ک تو مدرسه خودمم هست مامانشم معلمم بوده رتبش شد۸۰۰ با سهمیه شد ۲۵ کنکور تجربی

خیلی خوشحالم براش 

خیلی هم تلاش کرده بود

ایشالله قسمت همه

برای منم دعا کنید عزیزام دلم خیلی امشب گرفته کاش کنکور منم تموم بشه

خستم

با سهمیه ۲۵ 😑😑😑😑😑😡😡😡😡😡

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ چرا ۸۰۰نهایت میتونست پزشکی تو منطقه دو بخونه

الان تو بهشتی با تهران میتونه بخونه

ما خوشحال نیستیم

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

رتبه اش بدون سهمیه هم خیلی خوب بود و کار هرکسی نیست آوردن رتبه ۸۰۰ تجربی

ان شاالله شما هم موفق بشید🙏

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)