2777
2789
عنوان

از مادر و خواهرشوهرم خیلی کینه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 34 پست
راستش تصمیم گرفتم بعد زایمان ده روز برم بمونم خونه ی مامانم اینا چون میدونم روز اول که بیام خونه ماد ...

مگه دیوانه ای برو ۴۰ رور خونه مادرتینا بعد بگو تو این ۴۰ روز که گذشت میام برای بچم جشن میگیرم اون وخ برو خونتون 

نمیومدن میگفتی نمیات وحال نمیپرسن اومدن،میگی کینه دارم چرااومدن چکارکنن که راضی باشی

این نه ماه خبری ازشون نبود الانم برای شام و خوردن اومده بودن برا احوالپرسی من نیومده بودن اتفاقا الان که من شرایطم اینجوریه نباید میومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استراحت مطلقم بلند نشدم از جام شوهرم رفت موند تو آشپزخونه آشپزی کرد خواهرش اصلا بلند نشد یه کمکی ...

شوهرت اشپزی بلده مگه؟چی پخت؟

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸
این نه ماه خبری ازشون نبود الانم برای شام و خوردن اومده بودن برا احوالپرسی من نیومده بودن اتفاقا الا ...

ببین الانم نمیومدن میگفتی حالم بدبود خابیده بودم و....بازنیومدن

کسی که از خانواده شوهر ناراضیه هرکاری کنن بازم ناراضیه

اینکه خوبه ،منم پابه ماه بودم بلند شدن از شهرستان اومدن خونم یک هفته موندن خانوادگی و انتظار داشتن مدام در خدمتشون باشم غذاشون صب ظهر شب به راه باشه اونا تفریحشون برن ،منم که دو هفته اخر استعلاجی بودم و ورم شدیدا مامانم کمکم میکرد اومده بود از شهرستان بعدا پشت سرم و رو خودم گفتن این محل ما نمیداد کاری نمیکرد همه کاراشو مامانش میکرد،که مامانمم گفته بود خب اودم که کاراشو کنم کمکش کنم نه ماه رفت سرکار اون دو هفته استعلاجیشو استراحت نکنه

واقعا موجودات عجیبی هستن انگار خمه مث همن خدا نصیب کافر نکنه

خــ❤ــدایـآ خـودتـ بسـآز ♡ تــو بسـآزے قشنگتـرہ

حالا ظهر به شوهرم گفتم از بیمارستان مرخص شدم میرم خونه مامانم میگه اونجا نمیشه بری مادرم بیاد دیدنت معذب میشه نمیتونه اونجا بیاد کفرمو دراورده بجای اینکه بفکر منو بچه باشه بفکر مامانشه که معذب میشه 😔

این نه ماه خبری ازشون نبود الانم برای شام و خوردن اومده بودن برا احوالپرسی من نیومده بودن اتفاقا الا ...

ی حوری میگی برای شام وخوردن اومدن انگار همیشه غذاشونو شمامیدادی

ی چیزی پیدامیکردن میخوردن اونشبم

قطعابخاطرخودت اومدن

میگه بیان کمکم،یبار به غذایی چیزی براش بیارن نهـمثل مهمون بیاد وبره 

خب خانواده خودش وهمسرش هستن برای کمک معمولاخاتواده شوهربرای کمک نمیان

اومدن ببیننش حالا ی شامی ازبیرون میگرفت دیگه بدبختا هرروز که اونجا چتر وانکردن

خب خانواده خودش وهمسرش هستن برای کمک معمولاخاتواده شوهربرای کمک نمیان اومدن ببیننش حالا ی شامی ازبی ...

معلومه خودت از اون  خواهرشوهرایی که کمک به کسی نمیدن..من خانواده شوهرم از مادرم بیشتر بدردم خودن تو اسباب کشی و...

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸
ی حوری میگی برای شام وخوردن اومدن انگار همیشه غذاشونو شمامیدادی ی چیزی پیدامیکردن میخوردن اونشبم ق ...

اگه بخاطر خودم اومده بود میتونست بمونه بعد شامم بیاد نه اینکه ساعت۸پاشه بیاد بعد بره تنهایی بشینه رو مبل حالمو و شرایطمو میپرسید نه اینکه مثل مترسک بمونه جلوی تلویزیون حداقل یه کمکی به برادر خودش میداد دست تنها نمونه