2777
2789

خب من برنامه مهاجرت تحصیلی دارم و چند سالیه که واسش تلاش کردم، مدرک زبان گرفتم .. رزومه جمع کردم 

داداشم تازه یک هفتست که داره زندگی شروع می‌کنه( نه اینکه ازدواج کرده باشه، فقط صیغه و بله برون اینا.. زیاد سر در نمیارم حقیقتش)

ما باهم نشسته بودیم و داشتم با بابام در مورد برنامم و اینکه کارم به کجا رسیده صحبت میکردم مامانم یهو احساساتی شد گفت نرو 

زن داداشم پرید وسط گفت مامان نگران نباش این الان بچست بزرگ میشه از سرش میوفته هوای رفتن و تازه میفهمه برنامه چیو داشته 

من واقعا بهم برخورد و تموم زحمتایی که این سالا کشیدم و تموم بدو بدوهام یه لحظه از جلو چشمام رد شد .. و جا خوردم که چطور شخصی که سومین باری بود که همو میدیدیم  و تا حالا باهاش جدی در مورد همدیگه صحبت نکردیم اینطوری هدف و تلاشهای منو زیر سوال برده و منو بچه خطاب کرده ، واسه چی ؟ واسه خودشیرینی جلوی مامانم ؟ 

ولی متاسفانه اسم خواهرشوهر رومه :)) هیچ چیزی نمیتونم بگم..

میتونستی بگی ازدواج ملاک بچه بودن یا نبودن نیست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

به نظرم زیاد چیز مهمی نیست،چیز خیلی بدیم نگفته اون در جریان زحمات شما نیست،از رو دوست داشتنه،من خودمم دوست ندارم نزدیکانم برن دلم خیلی میگیره،منتها وقتی میبینم اونجا موفقترن میگم هرجور صلاحشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم زیاد چیز مهمی نیست،چیز خیلی بدیم نگفته اون در جریان زحمات شما نیست،از رو دوست داشتنه،من خودم ...

عقل ايشون رو زير سوال برد 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹