2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش مادر پرست باشع و شوهرش به حرف مادرش باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 55 پست
چیکار کنم شوهر منم ببینه؟ مادرش خیلی با سیاسته زیر زیرکی کاراشو پیش میبره

وقتی پر شده اومده باهات دعوا گریه نکن دعوا نکن اینجور مردا مثل بچه ها آروم میشند باید گارد مادرانه براش بگیری و بذاری حس کنه حرفش به کرسی نشست با ذوق فکر میکنه کارش پیش برده بعدش موقع رابطه موقع خلوت دو نفره با عشوه و ناز هندونه بذار زیر بغلش تو خیلی مردی تکیه گاهی و فلانی من به حمایت تو فلان میکنم همچین بچه گربه میشه برات بیا و ببین

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی میخواستم هرجور شده جلوش بگیرم  بعد سپردم ب خدا فقط

اگر فقط همین مشکلو با شوهرت داری آره بسپار به خدا.خدا کمک کنه یا خودت دیگه بیخیال شی و حرص نخوری یا اون درست بشه

شوهر من مشکلات دیگه ای هم جز این مورد داشت

تو رو قرآن ب هیچ کس نگو چشم میخوره شکر خدا 

اولین باره اینجا میگم 😅 

رفت آمد هم نمیکنه زیاد من بخوام برم میگه بیکاریااا😐🥴🥴 

ولی خب همیشه بهش احترام میزاره 

مادر شوهرم یه شخصیتی داره از همههه چی عیب میگیره هرچی شوهرم بخره میگه نخر استفاده نمیکنی پولاتو حیف می‌کنی این رفتارش خیلیی رو مخه و شوهرمم بدش میاد 

شوهرم ساعت خریده بود از اول تا آخر گیییر میداد عینک خرید دیگه گندشو درآورد لباس بخره بازم همینه 

میشه قضیه رو بیشتر باز کنی اگه حوصله داری

ببین شوهر من آدمی بود ک فکر میکرد حرفای مادرش آیه های قرانه مو به مو اجرا میکرد حتی اکه میگفت زنت بزن 

یادمه یه بار مادرش گفت زن باید کتک بخوره تا زبونش دراز نشه 

تو باید لوندی کنی و به شوهرش حس بزرگ بودن و مرد بودن بدی باید بهش بفهمونی تکیه گاه توعه خصلت تمام مردا اینه ک دوست دارن ازشون تعریف بشه 

باید یه جوری بهش بفهمونی خوبی تو خوبی خودشه بهش بفهمون شما با هم‌ یه نفرید 

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است