2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بره استادیوم بزارم بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک داری بهش؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

نه شک ندارم بهش 

سوالت یه جوری بود که انگار ته ذهنت میترسی 

اخه میدونی تو مترو اتوبوس محل کار کلا بیرون که باخاش نیستی اونجاها هم نمیخوای بذاری بره؟

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

عجیب اینکه شوهرت باید از تو اجازه بگیره عجیب تررررر اینکه شما باید از نی نی سایتیها اجازه بگیرین که ...

این چه حرفیه نی نی سایتی ها میگن ؟؟

مگه شوهر های شما هرجا میرن ازتون اجازه نمیگیرن ؟؟؟شوهر من حق نداره بی خبر و اجازه جایی بره 😐😐😐

عجیب اینکه شوهرت باید از تو اجازه بگیره عجیب تررررر اینکه شما باید از نی نی سایتیها اجازه بگیرین که ...

من به خودش گفتم برو اجازه نگرفت فقط اومدم از نی نی سایتیا نظر بپرسم که اونم به غلط خوردن افتادم🤣

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند