2777
2789

من متولد ۷۳ هستم دوست دارم معلمی ازمون بدم ولی دیپلم دارم امسال که گفتن شرایط سنی رو بیشتر کردن گفتم لیسانس بگیرم برای ازمون 

حالا نمیدونم کدوم ازمون اسونتر و بیشتر بر میدارند کدوم رشته بهتر   کدوم ازمون اموزگاری یا دبیری  

رشته اموزش پرورش ابتدایی دانشگاه ازاد خوبه 

یا روانشناسی ازاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا بخوای لیسانس وبگیری سن ت چقد میشه ،برا ازمون استخدامی اموزش وپرورش بامدرک لیسانس سن ۳۰سال و بامدرک فوق لیسانس تا سی وپنج سال بوده ، درحال حاضر کسایی که سابقه در اموزش وپرورش داشتن به برای ازمون به سقف سنی افزوده میشه ولی درحالت عادی نه ،  وسوال دوم اگر روان شناسی بخونی برا فوق هم باید رشته مرتبط ش رو بخونی که خودشون رشته های مرتبط رو مشخص کردن

عزیزم تا بخوای لیسانس وبگیری سن ت چقد میشه ،برا ازمون استخدامی اموزش وپرورش بامدرک لیسانس سن ۳۰سال و ...

اهان یعنی شامل همه نمیشه این افزایش سن 

من شنیده بودم همه تا ۴۰ سال افزایش داشته

اهان یعنی شامل همه نمیشه این افزایش سن  من شنیده بودم همه تا ۴۰ سال افزایش داشته

به نظرم اینجوری بود ولی اگه میخای دفترچه ازمون قبلی رو پیداکن بخون یا ازکافی نت بپرس تا مطمعن شی