2777
2789
عنوان

دوستان یک سوال؟

127 بازدید | 14 پست

ما قراره به زودی از ساختنان محل سکونتمون بریم یک ساختمان دیگه،که از قضا اون مجتمع جزو بهترین مجتمع های این منطقه است ،امروز که داشتیم بعضی از وسایل را بار میزدیممادرم تو بالکون دیده که همسایه پایینی مون منتظر وایساده تا پدرم از دروازه خارج بشه بعد یک خاک زرد رنگی رو ریخته پشت سرش بعد هم باقی خاک رو گزاشته تو بالکنش ،مادرم میترسه شاید دعا یا سحری باشه کسی اطلاعی دلره از این موضوع ،اخه خیلی به دعا اعتقاد دارن مادرم،ممنون میشم جواب بدین یا اگه اتفاق مشابهی داشتید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر ما رو میشناسن همسایه ی قبلیمونه هنوز به ساختمان جدید نقل مکان نکردیم

معمولا  قدیمیا پشت پای طرف اب میریزن که طرف برگرده  

و سنگ و خاک برای اینکه بره دیگه اونجا بر نگرده 

ولی نمیدونم   حالا واقعا  شاید اصلا   

همسایتون برای یه کار شخصی  این کارو کرده   و منتظر مونده بابات بره نبینه یوقت ریخته. برا خودش بوده 

من خودم 12 روز گندم. ریختم از بالکن میریخت کف حیاط حتی   برا کفترا  برای یه نذر 

معمولا  قدیمیا پشت پای طرف اب میریزن که طرف برگرده   و سنگ و خاک برای اینکه بره دیگه اونج ...

اخه به بد ورود ما به پارکینگ اومده تو بالکنش و منتظر شده ،بعد کلا علاقه ای ندارن ما برگردیم

اخه به بد ورود ما به پارکینگ اومده تو بالکنش و منتظر شده ،بعد کلا علاقه ای ندارن ما برگردیم

همون  خاک ریخته  اعتقاد قدیمیاست. 

من دیدم خیلی سیزده بدر سنگ یاخاک  میریزن  پشت سرخودشون به نیت اینکه بدیای  سال قبل بره دیگه نیاد 

یا مهمون بد و شر میاد یه سنگ ریز میندازن. پشتش میگن دیگه نیاد

مرسی عزیزم مادرم انقدر استرس گرفته داره حرص میخوره فقط

نه به خدا دعا نیست از این اعتقادای قدیمیه بگو حرص نخور 

شمام که دیگه اونجا کاری ندارین  میرید ایشالا خونه نو مبارک باشه و خو ش یومن  

من خودم دیدم به چشم  سنگ و خاک ریختن  معمولا پیزگرزن قدیمیا از این کارا میکنن

نه به خدا دعا نیست از این اعتقادای قدیمیه بگو حرص نخور  شمام که دیگه اونجا کاری ندارین  ...

وای مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ،اتفاقا چون پیرزن هم هستن مادرم کلا بهشون حس خوبی نداشت،بازم ممنون

وای مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ،اتفاقا چون پیرزن هم هستن مادرم کلا بهشون حس خوبی نداشت،بازم ممنون

فدات شم  ایشالا که تو این خونه همش جشن و خوشی باشه براتون

پر رزق و روزی 

وهمسایه های خوب