2777
2789
عنوان

جاری کارمند

802 بازدید | 48 پست

سلام دوستان 

به نظر شما دو تا جاری که با فاصله یک ماه عقدشون کردن (کوچتره رو اول عقد کردن و شش سال هم کوچکترها) و دو واحد بالای خونه مادرشوهر براشون درنظر گرفتن. جاری کوچیکه بعد از ۹ماه عروسی گرفت و رفت طبقه بالای مادرشوهر نشست و خانه دار هم هست.

جاری بزرگه یک سال بعد از جاری کوچیکه عروسی گرفت و طبقه بالای مادر شوهر زندگی نکرد. جای دیگری رو همسرش اجاره کرد واسش. از لحاظ کیفیت مقداری بالاتر بود از واحد مادرشوهر. این جاری بزرگه کارمنده و ماشین داره از خودش و روابط اجتماعی بهتری داره. خانوادش هم پولدارتر هستن. همسرش هم احترام بیشتری بهش می‌ذاره توی جمع خانواده.

حالا به نظر شما کدوم جاری به اون یکی حسادت داره. و حسادتش بابت چی هست؟ 

آیا به خاطر کارمندی ممکنه جاری ها حسادت کنند به هم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کارمندی هم احترامی ک شوهرش بهش میذاره هم پیش خانواده شوهر زندگی نمیکنه و ماشین داره و مستقله

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺