2777
2789
عنوان

خونمردگی نقطه نقطه

4011 بازدید | 16 پست

سلام 

دو شب پیش خوابیدم وقتی بیدار شدم ، دیدم پشت پلکم اندازه سره سوزن خونمردگی ایجاد شده که  برامدگی نداره و همسطح پوست ، دیشب که خوابیدم و دوباره بیدار شدم دیدم که یه دونه ی دیگه که از قبلی کوچیک تره پایینش ایجا شده 

شما نمیدونین مشکل از چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پشت پلکم یه رگ شبیه خونمردگیه شاید کم خونی شایدم واسه گریه است من وقتی گریه میکنم خیلی شدید می ...

فکر نکنم برای گریه باشه ، این چند روز گریه نکردم 

واسه منم از خیلی وقته پیشه میگم شاید واسه اون گریه هاست که میکردم بالاخره به چشم فشار میاد

خب بعد هنوز خوب نشدن ؟

من امید دارم این دونه ها برن و جاشون نمونه 🤦‍♀️

خب بعد هنوز خوب نشدن ؟ من امید دارم این دونه ها برن و جاشون نمونه 🤦‍♀️

نه خیلی وقته

واسه من مثه رگ ولی رو به خون مردگیه

شاید اصلا مال من چیز دیگه ایی باشه

انشاءالله که میره نگران نباش

کی بهتر از من که بهترینم💃

نه خیلی وقته واسه من مثه رگ ولی رو به خون مردگیه شاید اصلا مال من چیز دیگه ایی باشه انشاءالله که ...

اها پس فرق میکنه 

ماله من نقطست 

برای تو هم میره 

فقط شنیدم میگن ازمایش خون بدین 

اها پس فرق میکنه  ماله من نقطست  برای تو هم میره  فقط شنیدم میگن ازمایش خون بدین&n ...

من دیشب خوابیدم صبح پاشدم دزدم اندازه یه عدس پای چشمم خونمردگیه نمیدونم چم شده رفتم دکتر دارو داد گفت تا جمعه خوب نشدی ازمایش بده 

ازمایش برای چیه ؟دلیلش چیه

شما خوب شدی 

علت چی بود

من دیشب خوابیدم صبح پاشدم دزدم اندازه یه عدس پای چشمم خونمردگیه نمیدونم چم شده رفتم دکتر دارو داد گف ...

سلام عزیزم پیاممو دیدی ممنون میشم راهنمایی کنی

برای شما خونمردگی روی پوست خوب شد؟ چیکار کردی؟ 

ازمایش دادی ؟ چیشد 

سلام عزیزم پیاممو دیدی ممنون میشم راهنمایی کنی برای شما خونمردگی روی پوست خوب شد؟ چیکار کرد ...

نه چطور مگه برای شمام اتفاق افتاده اونم پای چشمتون؟

دکتر بمن گفت تا چند روز بعد اگه خوب نشد ازمایش بده ولی کم کم خودش خوب شد

نه چطور مگه برای شمام اتفاق افتاده اونم پای چشمتون؟ دکتر بمن گفت تا چند روز بعد اگه خوب نشد ازمایش ...

خونمردگی برای داداشم یکم روی لاله گوشش بود ، بعد چند روز از بین رفت 

چند جا خوندم‌نوشته بود ممکنه بخاطر این باشه که سرشو بد گذاشته روی بالش؟ 

خونمردگی برای داداشم یکم روی لاله گوشش بود ، بعد چند روز از بین رفت  چند جا خوندم‌نوشت ...

نمیدونم این چه داستانیه دیگه جدیدا داره شروع میشه 

بجز خودم چند نفر دیگه هم بودن خونمردگی داشتن تو صورتشون