من و دختر عموم و دختر عمم از بچگی همبازی بودیم. نمیخوام از خودم تعریف کنم.شما که منو نمیشناسید. اما بااستعدادترین و زرنگ ترین و درس خون ترین بودم. بااینکه شرایط اونارو نداشتم همیشه از هیچی همه چی ساختم. رشته ی خوب دانشگاه دولتی قبول شدم بهترین دانشگاه تحصیل کردم هیلی هنرا و مهارت هارو بدون هیچ کلاسی با استعداد خودم یاد گرفتم مثل خیاطی حصیربافی نویسندگی بارها رتبه اوردم و ... اما اونا با وجود سهمیه و پول و ... هیچوقت نتونستن ذره ای از هوش منو داشته باشن الان که دارم اینو مینویسم یکیشون با پارتی از طرف پدرش توی یه ارگان دولتی که نام نمیبرم استخدامه و ماهی ۳۰ تومن میگیره و اون یکی هم یکجای دیگه با پارتی ماهی ۲۵ میگیره اما من به هیچ جایی نرسیدم و چون سهمیه و پارتی ندارم ته تهش همینم من حسادت نمیکنم و ناراضی نیستم اما اونا به ناحق اونجا رسیدن حالا پدرم بهم طعنه میزنه و میگه حقته که بیکاری چون دانشگاه فرهنگیان قبول شدی و نرفتی . رفتی یه رشته ی دیگه. خودت خراب کردی و .... هیچوقت قدرمو ندونستن هیچوقت کنارم نبودن . دیدن تلاش هامو دیدن که چقدر لیاقت به بالا رسیدنو دارم و توی هرچیزی موفقم اما همیشه طعنه زد.. دارم گریه میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
عزیزم چقد درکت میکنم منم شاگرد زرنگ بودم و کنکورمو ری دم و ی رشته ای رفتم که بازار کار نداره الان ۹۰ درصد دخترای فامیل ی کاره ای شدن جز من 😑😑😑
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
فک کردی جور میکنن البته همه رو نمیگم ی خانواده میدونستن من بیکارم دختر خودشون رو ی نفر برد سرکار برای من هیچکار نکردن
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
ای جانمممم،خودتو اذیت نکن،مهم اینه ک خودت خودتو باور داری،با این همه هوش و استعداد و هنر،میتونی ب اون چیزی ک لیاقتشو داری برسی،بنظرم یخرده تلاشهاتو متمرکز تر کن سر ی حرفه ای و اونو خوب و عالی ادامه بده ک بتونی توش فوق العاده بشی و ب درامد خوبیم برسی