2777
2789

من یه دختر ۴ ساله و یه پسر نه ماه دارم ، از صبح که بیدار میشم با دخترم در حال دعوام تا شب ، بیچاره ام کرده خیلی لجبازی،  مدام داره کتک میخوره بابت اذیتش، آدم بزرگو به ستوه میاره ، هبا همسن و سالاد اصلا نمیسازه ،پسرم مدام اذیت میکنه و کتک میزنه ، توروخدا بگید چی کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه مادر عصبی دختر از این بهتر نمیشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

دخترتون فقط چهارسالشه. شیطنت به خاطر سنشه و خوب نیاز به توجه محبت فراوان داره مخصوصاً حالا که بچه اوله و نوزاد دارید

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

مثلا پسرم نوزاد که بود دستشو رو دهن و دماغ بچه میزاشت نفس پسرم بند میومد من میدیدم میدوییدم میگرفتم ، یه لحظه نمیتونستم با بچه تنهاش بزارم ،گاهی شدید میزدمش ، ولی اصلا تغییر نمیکنه بدتر شده

شما خودت میگی یک مادر عصبی هستی 

اگر با برادرش دعوا داره یا میزنتش شاید واسه این باشه که اصلا براش وقت نمیذاری 

عزیزم بچه صبوری میخواد 

سعی کن قبل خواب براش کتاب قصه میخونی 

البته بچه اگر پیش فعال باشه یک بحث دیگه ست اما اگر از وقتی که برادرش به دنیا اومده اینقدر عصبی و پرخاشگره 

بخاطر اینکه کمتر شاید بهش توجه میشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

مثلا پسرم نوزاد که بود دستشو رو دهن و دماغ بچه میزاشت نفس پسرم بند میومد من میدیدم میدوییدم میگرفتم ...

زدن فایده ای نداره بدتر میشه من خیلی وقته دیگه پسرم نمی‌زنم چون فایده ای نداشت .

در سرزمین من ،مردم هر چه را که نفهمند مسخره میکنند....

پشت سر همی سخته 

پسر من ۵ سالشه جرات نمیکنم دومی و بیارم

بچه های الان اکثرا اذیت کنن و مر توقعی 

سعی کن با هراشتباهش بغلش کنی بهش با زبون خوب بفهمونی کارش اشتباه بوده 

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین