2777
2789
عنوان

تب نوزاد بعد از واکسن چهارماهگی

505 بازدید | 8 پست

از 24 ساعتی که باید قطره می‌خورده گذشته بازم تب داره همچنان رو ساعت دارم قطره رو بهش میدم ولی تبش بالا پایین میشه الان 38,5 ...راهی دارید تب رو بیارم پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروفن میگن تبو قطع میکنه. لباس کم تنش کن دستو پاشو صورتشو با آب خیس کن مدام 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

باشه عزیزم مرسی کمپرس گرمشم نذاشتم ک یوقت تبش بالا نره

کمپرس گرم تبشو بالا نمی‌بره. منم دیروز واکسن 6ماهگی پسرمو زدم تب داره یکم.سعی کن آب جوشیده سرد شده و شیر زیاد بهش بدی آب بدنش کم نشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است