2777
2789
عنوان

آمپول HCG و HMG برای تخمک گذاری

432 بازدید | 13 پست

سلام این ماه دکترم لتروزول داد بهم و این دو امپول

سونو هم شدم فولیکولم ۱۸ بود 

چقد امکان بارداری بااین شرایطم هست،❤️

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امپول هاش سی جی زدگ قبلشم لتروزول خوردم باردار شدم کلا یه تخمک خوب داشتم اون ماه

ینی میتونم ب امپولا امید وار باشم؟

من فولی ام ۱۵ بود دوستان ضخامت هم معمولی خوب ، ۲۷م تجویز hCG ولی امروز شوهرم رفت ماموریت پریشب فقط تونستم رابطه داشته باشم ...🥲یعنی امکان بارداری هست؟؟

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
خوبه نگران نباش ۱۸ عالیه دیگه چند وقته اقدامی؟ داروی دیگه ای مصرف میکنی؟ ۱۸ روز چندم؟ ضخامتت چن ...

دو سال اقدامم

دکتر میگه اصلا مشکلی ندارع بدنت

فقط دوفاستون داده ک پریودم بهم نخوره چون یکمم نامنظمم اونم ارثی

روز نهم امپول زدم فرداشم زدم روز دوازدهم سیکلم فولیم ۱۸ شد از ضخامتشم چیزی نگف

اره امیدت با خدا من اصلا فکر نمزکردم اون ماه بگیره چون گفت کلا یه تخمک خوب داری ماه قبلشم امپول زدم ولی باردار نشدم فکر کردم این ماهم باردار ننیشم ولی خدا رو شکر شدم

من امپول هاش سی جی زدگ قبلشم لتروزول خوردم باردار شدم کلا یه تخمک خوب داشتم اون ماه

نگا تایپک اخر من نگا منم همینا رو زدم بعد زدن امپول اچ سی جی یعنی ۱۵ روز بعد تست گرفتم نگا بکن بهم بگو باردارم یان

😐
اره امیدت با خدا من اصلا فکر نمزکردم اون ماه بگیره چون گفت کلا یه تخمک خوب داری ماه قبلشم امپول زدم ...

انقد امید داشتم و نشده الانم میترسم یکم امید داشته باشم باز نگیره

بهم دکترم گفت بدنت خیلی مثبته در مقابل امپولا و ۱۸فولیکول بالغ دارم

نگا تایپک اخر من نگا منم همینا رو زدم بعد زدن امپول اچ سی جی یعنی ۱۵ روز بعد تست گرفتم نگا بکن بهم ب ...

ب نظرم ک مثبته بیبی چکت

ولی چ جاری سمی داری

دو سال اقدامم دکتر میگه اصلا مشکلی ندارع بدنت فقط دوفاستون داده ک پریودم بهم نخوره چون یکمم نامنظم ...

عالی بوده عزیزم

شوهرتم مشکل نداره؟

تو این شرایط مکمل هایی مثل کیوتن ،اینوفولیک،رویال ژلی خیلی کمک میکنن