2777
2789
عنوان

اگر پول قرض بدیم به کسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 18 پست
چرا انقد راحت راجع به درستی یا غلط بودن زیارت دیگران نظر میدین مگه شماها امام حسینین  سوال میپ ...

قسمت بوده شما پولو ب ایشون قرض بدین تا برن کربلا همینجوری اتفاقی که نشده بعدشم استارتر به حرف کسی گوش نده تو کمک کردی ی نفر به ارزوش برسه بره کربلا دیگه مشکلش چیه؟ثوابم کردی دل کسیو شاد کردیو ب ارزوش رسوندیش

قسمت بوده شما پولو ب ایشون قرض بدین تا برن کربلا همینجوری اتفاقی که نشده بعدشم استارتر به حرف کسی گو ...

ممنون عزیزم از نظرت❤️

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقد راحت راجع به درستی یا غلط بودن زیارت دیگران نظر میدین مگه شماها امام حسینین  سوال میپ ...

چی میگی تو طرف دلش کربلا میخواد دست بکن توحیبیش خودت میگی مال داره بخاطر ضررش نمیفروش پس کربلا مهم نیست مالش مهمتره شماهم بهتر مطلب درست بخون کی به اماحسین کار داره شخص میگیم همه چی قاطی نکن