2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سرخس رو برای زندگی انتخاب کردی اسی؟ من اهل سرخسم 

اگه سوالی داشتی در خدمتم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
چرا سرخس رو برای زندگی انتخاب کردی اسی؟ من اهل سرخسم  اگه سوالی داشتی در خدمتم

هنوز قطعی نیست ولی اختیاری نیس گلم. بخاطر کار همسرمه. احتمالا ،یه کارخونه راه اندازی کنن اونجا

ان شاا... موفق باشین و اگه سرخس اومدین راضی باشین از مردمش🌹

مرسی خانومی. برام سخته از شهر و دپست و فامیل خودم دور بشم. ولی مطمئنا بیام اونجا هم دوستای خوبی مثل شما پیدا میکنم❤

هنوز قطعی نیست ولی اختیاری نیس گلم. بخاطر کار همسرمه. احتمالا ،یه کارخونه راه اندازی کنن اونجا

ببخشید میپرسم کارخونه چی؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
لباس نخی

آها موفق باشید

انشالله که برای گرفتن کارگر کارخونه از نیروی کاری و جوونای خود سرخس استفاده بشه 

آها موفق باشید  انشالله که برای گرفتن کارگر کارخونه از نیروی کاری و جوونای خود سرخس استفاده بش ...

حتما عزیزم. الان داریم مجوز و کارای اداریشو انجام میدیم

حتما عزیزم. الان داریم مجوز و کارای اداریشو انجام میدیم

خدا بهتون قوت بده