2777
2789
عنوان

مژده بدین مادرشوهرجان داره میاد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 70 پست
از مادرشوهر توقع هیچی نداشته باشین 

توقع نداشتم من

ولی وقتی دوتا جاری باهم حامله میشن وفرق میزاره باید چیکار کرد؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه خودتون توروزای عادی ناهار شام نمیخوردین یکم اضافه تر بذار اونم یکنفره دیگه😐🤌

نآهار شاممونو اکثرا مادرم یا خواهرم میارن، الان ۳ ماهه اون بیچاره ها میارن ، یا از بیرون میگیریم همسرم کارمنده نمیتونیم همش از بیرون بیاریم

کجای کاری خواهر!مادرشوهر من ساک جم میکنه میاد خونمون میگه اومدم یه ماه بمونم  

حالا مامانشه یه نصف روز میخواد عین مهمون بیاد سخت نگیر برو خداروشکر کن مث مادرشوهر من انقد پررو و پرتوقع نیست!

منم والا باردارم نه مامان خودم کمکم کرد نه از مادر شوهرم توقع کمک و  ویارانه داشتم  . ماد ...

دقیقا منم.ملت چه توقع ها دارن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یادم‌نمیاد شمارو ریپلی کرده باشم گل 🌿

ولی لازم بود شمارو ریپلای کنم. چون همین سکوت کردن جلوی این رفتارها باعث میشه همه جا دل بشکنین گل.

خدانگهدار

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

حالا که داره میاد بالا بری و پایین بیای ایشون مادر همسرت هست حتی اگر بدت هم بیاد باید تحملش کنی دیگه سخت نگیر شرایط آشپزی نداری خب حق داری غذا از بیرون میگیری ولی دیگه با شوهرت نگو نیاد یا بحث نکن رسومدنش هم که شما قرار نیست ببری که حرص میخوری پسرش می‌بره خستگیش برای اونه دیگه چرا اعصاب خودتو شوهرت رو خراب کنی

توقعت رو بیار پایین اینجوری خودتم اذیت نمیشی از مادرشوهر من بدتر نیست ۹ ماه بارداری حتی حالم رو نمیپ ...

تقریبا شرایط منم اینطوری بود. فقط یه بار توی سه تا بارداریم اومد که شوهرم ببرتش جایی، یه بحث و دعوا راه انداخت که به عمرم ندیده بودم. آخرشم گف حلالم کن. گفتم باشه عزیرم حتما 

بعد جالبه که وقتی من زایمان کردم همه شون زنگ میزدن به شوهرم احوالپرسی میکردن، آخر یه روز بهش گفتم عزیزم انگار زایمان داشتی آخه من بی‌خبر بودم بهت تبریک بگم 🤣🤣🤣🤣

تقریبا شرایط منم اینطوری بود. فقط یه بار توی سه تا بارداریم اومد که شوهرم ببرتش جایی، یه بحث و دعوا ...

واسه منم همینه، همیشه حالمو از شوهرم میپرسه 

همه جا هم میره کربلا نجف مشهد قم اردبیل فقط بمنکه میرسه پادرد و زانو درد داره 

دقیقا منم.ملت چه توقع ها دارن

اره ولی خب آدم انتظار داره فک کن من مادرشوهرم اینا همش بهم‌میگفتن بچه بیارید و فلان ولی یه بارم زنگ نزدن حالمو بپرسن فقط واسه جنسیت هعی منتظر بودن 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

خب خودت رو بزار جای شوهرنپت چطوری به مادرش بگه نیاد زشته هرچی هم دلخوری اشکال نداره خوب ازش پذیرایی کن 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست