2777
2789
عنوان

درد کف‌ پای پسرم

444 بازدید | 3 پست

سلام خانوما امیدوارم حالتون خوب باشه

پسرم۲۰ماهشه ب مدته چند روز ی بار کف پاشونشون میده انکار درد داره چون راه نمیره میشینه چون میگم پاشو راه برو خوب میشی پامیشه ولی باز میشینه هی نشون میده  ماساژ میدم یکم انکار خوب میشه،

کف پاهاش هم عرق می‌کنه 

ویتامین د کم داشت ولی مرتب ویتامیناشو میدم 

کسی می‌دونه علتش از چی می‌تونه باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا التهاب و سردی، چون پوستش لطیفه کمی روغن سیاه دانه با روغن زیتون ترکیب کنید بعد از اینکه کف پاهاش رو توی آب ولرم کمی ماساژ دادید با روغن چرب کنید و براش ببندید که گرم بمونه . اگر فکر میکنید که مشکل جدی تر هست  دکتر خوب میشناسم که اینترنتی ویزیت میکنن احتمالا بچه شما نیاز به تقویت مزاج داره، سایت دکتر تو سرچ کن دکتر  بهروز جامی احمدآبادی . من برای خودم و پدر و مادرم هر وقت لازم باشه اینجوری ویزیت میگیرم دیگه مجبور هم نیستم برم توی صف مطب و درمانگاه.

https://doctoreto.com/doctor/dr-behrooz-jami-ahmad-abadi/MoxdPZ

بچه هایی که مشکلات جدی داشتن معرفی کردم که والدینشون خیلی هیجان زده بودند از نتایج خوبی که گرفته بودند.