2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابت رو اینجا میدم چون نخواستم تاپیک اون بنده خدا رو خراب کنم 

رفتار اکثرتون همینه یه متن بلند بالا که توش هر چی خشم و عقده دارین خالی میکنین آخرش میگین ریپلای نکن!!!! حوصله نداشتی جواب نمیدادی !

ا‌ونی که عقده داره اتفاقا کسیه که س

یه کامنت ساده که من جواب کاربر دیگه ای رو دادم بهش فشار میاره و نمیتونه تحمل کنه

یاد بگیر خوشیهای مردمم ببینی خدا بهت بیشترش رو بده 

از زندگی و خانه داریت راضی بودی انقدر جبهه نمیگرفتی من ۱۵ ساله تواین سایتم بچه جون اینجا رو واسه من تحلیل نکن من نه درامد گفتم نه چیزی فقط شغل گفتم که تو دنیای کوچیکت مهال ممکن بوده دلیلی نداره دروغ بگم واسه کسی که نمیدونم کیه و چیه و از کجاست اتفاقا نرو این سایت خوراک خودته خوشحال میشی از مشکلات دیگران همینجا خلاء هات ارضا میشه به خاطر امثال شماست که کاربرا ترجیح میدن فقط از بدبختی هاشون بگن کوچکترین چیزی که از نظر شما خوب باشه اینجوری بهم میریزتتون 

دنیای خیلی کوچیکی داری متاسفانه صحبت از علم و اگاهی میکنی تو هر کامنتت نشونه ی ناآگاهی تمام بود 

جوابت رو اینجا میدم چون نخواستم تاپیک اون بنده خدا رو خراب کنم رفتار اکثرتون همینه یه متن بلند بالا ...

ببین چقد کمبود داری که هر چی میگی خالی نمیشی اونم واسه اینکه گفتم دروغ میگین اکثرا 

ولی الان مطمئن شدم یه دروغ گویی و گرنه واست مهم نبود که بقیه در موردت چی فکر می کنن رد میشدی از این موضوع

اولا من مجردم کارمم اینترنتیه ولی همون خانه دارها تو زندگیشون از تو موفق ترن و گرنه بهشون توهین نمیکردی و همون موقع بیخیال میشدی

تو برو سرکار یه قرون دوهزارت که شوهرت حداقل واسه این مورد نگهت داره 

اتفاقا هم درامد رو گفتی هم شغل رو درحالی که هیچ دلیلی نداره

اونی که موفقه پولداره فلان شغل رو داره اصلا واسش مهم نیس که بگه اونم تو مجازی 

ولی با توهین سعی می کنی اینا رو ثابت کنی 

وقتی میگم ریپلی نکن به خاطر اینه که نمیخوام با هر کسی دهن به دهن بشم آدمایی که فقط بلدن توهین کنن 

۱۵ ساله اینجایی همینجا هم بمون خوش بگذره واقعا حوصله ندارم به این بحث بیخود ادامه بدم 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
ببین چقد کمبود داری که هر چی میگی خالی نمیشی اونم واسه اینکه گفتم دروغ میگین اکثرا ولی الان مطمئن شد ...

آدم بي لول و سطح پايين هرچي كه بگي حاليش نميشه تو كي هستي كه بهت اثبات كنم يه حسود عقده اي بدبخت سه روز درگير شغل من و همسرمي فقط گفتن شغلم انقدر بهت فشار آورد اونم يه شغل معمولي ببين تو چه شرايط و كجا بزرگ شدي كه ايني هربار ريپلاي كني جوابتو ميدم چون آدم روان پريشي مثل تو رو بايد نشوند سرجاش 

كار اينترنتي 😆😆😐 ذره اي سوادم نداري معلوم نيست  پشت كدوم كوهي 

آره من دروغ ميگم نتركي يه وقت 

جوابت رو اینجا میدم چون نخواستم تاپیک اون بنده خدا رو خراب کنم رفتار اکثرتون همینه یه متن بلند بالا ...

منم اولین باره میبینم یکی واسه اینکه ثابت کنه میلیارده اینقد حرص میخوره 

باشه تو میلیاردر فقط ولمون کن 

ما کار زندگی داریم 

منم اولین باره میبینم یکی واسه اینکه ثابت کنه میلیارده اینقد حرص میخوره باشه تو میلیاردر فقط ولمون ک ...

من به تو چيزي رو نخواستم ثابت كنم چون مشخصه از چي عقده داري توهين كردي جوابتو دادم خيلي خودتو دست بالا گرفتي خوبه كارو زندگيم داري سه روز درگير مني 

آدم بي لول و سطح پايين هرچي كه بگي حاليش نميشه تو كي هستي كه بهت اثبات كنم يه حسود عقده اي بدبخت سه ...

هر چی که گفتی لقب و خصوصیات خودته 

تو دیگه چه نفهمی هستی که یه هفتس درگیری 

از بس حرص خوردی تا مرز سکته میری 

من به تو چيزي رو نخواستم ثابت كنم چون مشخصه از چي عقده داري توهين كردي جوابتو دادم خيلي خودتو دست با ...

آره معلومه کی درگیر کیه 

حتی اومدی تو تایپک یه سال پیشم بازم ادامه میدی 

چرا ول کن نیستی