2777
2789
عنوان

تصادف💔

673 بازدید | 39 پست
پسرم با ماشینم رفته بود بیرون دیروز عصر سرعتش زیاد بوده ماشین از کنترلش خارج شده خورده تو جدول

گواهینامه نداشته و بعید می‌دونم بیمه چیزی بهمون بده.

ماشینو هم یک هفته نبود از نمایندگی آورده بودیم 

ماشین ایربگ زده و گازش صورتشو سوزونده

چقدر شوهرم گفت ماشین ب این نده 

الان بنظرتون چجوری ب شوهرم بگم ؟

رفته ماموریت و تا ۳ روز دیگه میاد 

ماشین هم گلگیر جلو و درا کلا مالیده شده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینتون چیه؟

نباید بدون گواهینامه ماشین میدادین بهش

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

نجات در راستیست.

هر چند واقعا سخته🤦‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

ب این فکر کن ک پسرت سالم مونده سوختگیش خوب میشه پسرخاله جونمو ی ماشین با سرعت بالا زد بهش فوت شد طرف گواهینامه هم نداشته شکر کن همچین اتفاقی نیفتاده

کسایی که قصدمهاجرت دارید یااطلاعات بیاید گروه تشکیل بدیم تاسریعتر بنتیجه برسیم
ب این فکر کن ک پسرت سالم مونده سوختگیش خوب میشه پسرخاله جونمو ی ماشین با سرعت بالا زد بهش فوت ش ...

از اون بابت ک نماز شکر خونده ک خودش سالمه 

ولی شوهرم اصلا اجازه بهش نمی‌داد 

می‌گفت هر وقت گواهینامه گرفتی بعد بشین

اخه به بچه ای که گواهینامه نداره چرا ماشین میده! برو صدقه بده خدا بهت رحم کرد بچه بلایی سرش نیومده اونوقت جواب دلت هیچی جواب شوهرتو چی میخواستی بدی مقصرم بودی!!!

حالاهم اومد بگو شانس اوردیم بچه چیزیش نشد ناشکری نکن اینم یه درس عبرت واسه پسرت تاگواهی نگرفته پشت فرمو‌ن نشینه

از اون بابت ک نماز شکر خونده ک خودش سالمه  ولی شوهرم اصلا اجازه بهش نمی‌داد  می‌گفت هر و ...

باید شوهرتون قبل این که بره سوئیچ ماشین رو قایم می‌کرد یا با خودش می‌برد که اینطور نشه . ماشینتون اتومات هستش؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اخه به بچه ای که گواهینامه نداره چرا ماشین میده! برو صدقه بده خدا بهت رحم کرد بچه بلایی سرش نیومده ا ...

خیلی سرخوده 

بدون اینکه بفهمم از پارکینگ ماشینو برداشته بود 

دوران بلوغشه اصلا یاغی شده 

صدقه دادم و خداروشکر کردم 

رفیقشم با خودش برده بوده 

شانس آوردیم دیگه بچه مردم چیزیش نشده

باید شوهرتون قبل این که بره سوئیچ ماشین رو قایم می‌کرد یا با خودش می‌برد که اینطور نشه . ماشینتون ات ...

نمیشد 

ماشین عصای دستمه همه کارا و خریدا رو خودم باید انجام بدم 

آره اتومات بوده .

نمیشد  ماشین عصای دستمه همه کارا و خریدا رو خودم باید انجام بدم  آره اتومات بوده .

خب خوشگلم کاش سوئیچ رو جلوی دست نمیذاشتین .

ماشین اتومات هم بوده بی تاثیر نیست .

اگر دنده ای بود نمی‌رفت سوارش بشه