2777
2789
عنوان

دانشگاه زابل و زاهدان!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید نمیخوام بخاطر ی اسم که شاید تنها بد رفته باشه فرصتهامو از دس بدم چون دانشگاهش که خیلی خوبه فق ...

ممن خواهرم اونجا درس خوند و اتفاق خاصی هم نیافتاد براش البته اون موقع که اون میرفت نا امنی خیلی بیشتر بود

ممنونم❤

شاید زاهدانیا به دخترای خودشون اجازه ندن شبا بیرون برن ولی با دخترای مردم که کاری ندارن. امنیت هم مثل بقیه ی شهرا هست . ولی خب حقیقت اینکه که شهر محرومی هست و بقیه شهرا در مقایسه خیلی بهتر هستن 

شاید زاهدانیا به دخترای خودشون اجازه ندن شبا بیرون برن ولی با دخترای مردم که کاری ندارن. امنیت هم مث ...

اها بله درسته ن من منظورم این نیست که کلا خیابون باشم یا شب زیاد بخوام بیرون برم در این حد امنیت و ازادی هس که ادم بتونه خریدی بازاری یا پیاده روی بره

اها بله درسته ن من منظورم این نیست که کلا خیابون باشم یا شب زیاد بخوام بیرون برم در این حد امنیت و ا ...

آره خیالت راحت پس این همه دختر چیه تو خیابون. من خودم شبا رفتم برای خرید تنها. پارک هم رفتم بازار انقدر شلوغه که آدم نمیدونه چیکار کنه همشون هم خانم هستن. من اگه شوهرم اجازه میداد همش تو کوچه خیابون بودم مخصوصا خرید که خیلی دوست دارم 

خب قطعا اولویتم با دانشگاه های نزدیکتره زاهدان انتخابای اخرمه ولی کلا درمورد شهرش  و امنیت و خل ...

امنیت داره ولی خیلی با بقیه جاهای ایران فرق داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم