2777
2789
عنوان

خانما بیاید راهنماییم کنید لطفا کل دیشب بیدار بودم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 92 پست
خودت رو اصلا سرزنش نکن.مردها بد شدن.همه زنها رو جزو دارایی خودشون میبینن وبه چشم بد نگاه میکنن. به ...

بخدا من کاری نکردم ولی دیشب همش حس بدی داشتم که از شوهرم قایم کردم  

وای من یه بار رفتم تو یه شرکت ، صابشرکته میخواست ب کارمنداش بگه فاکتور ... فا.ک اولشو غلیظ میگفت

همه جا دوربین گذاشته بود

من ۴روز رفته بودم اونجا برام تولد گرفت

بعد هی منو میبرد تو اتاقش درو میبست بعد صفحه مانیتورو ریز کرده بود ک من نزدیک شم

روز چهارم دیدم دستشو گذاشت رو دستم ، دستمو کشیدم

گفتم شاید اتفاقی دستش خورده

بعد دستشو گذاشت رو پام . گفتم دستتو بردار

بعد از اتاقش درومدم گفتم گوشیم زنگ میخوره

حسابدارشم یواشکی تو گوشیش برام نوشت ک اینجا نمون

ب نامزدم گفتم زنگ زد قهوه ایش کرد . گفت زنتو بیار دستمو بذارم رو پاش و ... ولی درومدم خیلی حالم بد شد . ینی میموندم بلا سرم میاورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چرا اینقد بزرگش میکنی تموم شده دیگه. اون فکر کرده حالا همچین حرفی بزنه شما ممکنه پا بدین. دوبا ...

اخه اصلا چرا به خودش اجازه داده همچین حرفی بزنه با این که زنو بچه داره. تازه به من میگه دخترم

اها ب نظرم یه بار دیگه این کارو کرد بگو ب زنت یا مدیر شرکت میگی اما حواست باشه اگه خواستی ازونجا د ...

آره امروز یه جا رزومه دادم خداکنه بهم زنگ بزنن

بیام بیرون آبروشو میبرم به زنشم میگم

تو شروع کن به ضبط صدا، حالا اگر چیزی نگفت که هیچی چون میگی گفته شرمنده تو هم از قلل رسمی تر برخورد ک ...

من روزای چهارشنبه چون این میاد اصلا نمیتونم مرخصی بگیرم متاسفانه چون باید باشم

کارمون مستقیم باهم در ارتباطه

بجهنم بزار انقد خوشش ارت بیاد تا جونش دراد تو چرا خودتو بیکار کنی انگار نه انگار بیا سرکارت و محل ...

اگه دو روز دیگه کس بفهمه نگن پس خودتم بدت نمیومد وگرنه نمیومدی؟

فقط یه روز در هفته میاد. پس چرا اینقد جوش می نی. اصلا بهش نگاه هم نکن. تا جایی که ممکنه باهاش هیچ حر ...

تنها مدرکم اس ام اسی هست که دیروز بش دادم و کلی حرف بارش کردم و اون فقط گفت شرمنده

من بودم از اونجا میومدم بیرون و دوباره دنبال کارمیگشتم. و اینکه به همسرمم میگفتم که دو روز دیگه از ...

اشتباهه

چرا همیشه خانم ها باید تاوان بدن؟؟ باید محکم سر جاش باشه و سرجاش بشوندش مرتیکه هیزو

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اگر قسمت مدیر مالی هست و مدیربخشی که کارمیکنی نیست اخمو بروسرکارو بیا جدی باش باهیچکس بگو و بخند ...

دقیقااا منم فک میکنم خانمش با شک بیجا این هوس رو انداخت تو سر شوهرش .اینجا واقعا خانمه مقصر اصلیه بعد شوهرش

❌ریپلای نکن ❌