2777
2789
عنوان

امروز موعدمه وبازم بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 29 پست
واسه منم مدیکوره.تو عکسش مشخص نمیشه ولی خودم بدون زحمت میتونم خط دومشو ببینم ممکنه باردار باشم؟

انشالله ک باشی گلم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم عزیزم ۱۴ تا صلوات و دعای معراج رو به نیت باداریت میخونم انشاله خدا خودش دلت رو شاد کنه

فداتشم بادعای خیر شما تست امروزم کاملا مثبت شدفردا توکل بخدا میرم واسه آزمایش

فداتشم بادعای خیر شما تست امروزم کاملا مثبت شدفردا توکل بخدا میرم واسه آزمایش

خدا راشکر الهی همیشه خوش خبر باشی .نمیدونی چقدر خوشحالم کردی.مبارکه مامان مهربون 💐🌹🥰🥰

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
خدا راشکر الهی همیشه خوش خبر باشی .نمیدونی چقدر خوشحالم کردی.مبارکه مامان مهربون 💐🌹🥰🥰

قربونت برم قلب شما خیلی مهربونه انشاالله خدا حفظت کنه عزیزم😍😘خواهش میکنم دعا کن که فردا آزمایشمم مثبت باشه همش ترس تو دلمه 

قربونت برم قلب شما خیلی مهربونه انشاالله خدا حفظت کنه عزیزم😍😘خواهش میکنم دعا کن که فردا آزمایشمم م ...

به خدا اشک تو چشم حلقه زد خیلی خوشحالم کردی دوباره خدا لطف خودش رو بهم نشون داد میدونم چقدر خوشحالی نه سال چشم به راهی به لطف خدا نه ماه دیگه تموم میشه و شما نازنینت روبه آغوش میکشی .من خودم مادرم و میدونم چه حس خوبیه .برات امشب یه دعای معراج دیگه هم اه با ۱۴ صلوات میفرستم فردا هم خوش خبر باشی و دیگه بارداریت قطعی بشه فقط بهم خبر بده  الانم تو تئاتر براحضرت رقیم چه به موقع گفتی هرجا دلم شکست برا سلامتی خودت و خانواده  به ویژه نوزاد گلت دعا میکنم  

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
به خدا اشک تو چشم حلقه زد خیلی خوشحالم کردی دوباره خدا لطف خودش رو بهم نشون داد میدونم چقدر خوشحالی ...

فدای قلب مهربونت بشم انشاالله همیشه خوشحال باشی و اشکی که تو چشمای قشنگت میشینه اشک شوق باشه.امروز خدارو خیلی شکر کردم .خیلی ازشماممنونم انشاالله بحق حضرت رقیه هررررچی که قلب مهربونت میخواد خدا به واسطه حضرت رقیه بهت بده خیلی انرژی مثبت ازت گرفتم

فدای قلب مهربونت بشم انشاالله همیشه خوشحال باشی و اشکی که تو چشمای قشنگت میشینه اشک شوق باشه.امروز خ ...

سلام عزیزم آزمایش دادی

سلام عزیزم آزمایش دادی

سلام فداتشم ببخشید انقد استرس داشتم و حالم بد بود فراموش کردم بیام اطلاع بدم.

بله آزمایش دادم اما عدد بتا پایین بود خیلی نگرانم سوپروایزر ازمایشگاه ویه متخصص زنان بهم گفتن ممکنه خیلی زود آزمایش داده باشی شنبه دوباره تکرارکن.دکترواسم سونو واژینال نوشته واسه سه شنبه هفته آینده انجام بدم

سلام فداتشم ببخشید انقد استرس داشتم و حالم بد بود فراموش کردم بیام اطلاع بدم. بله آزمایش دادم اما ع ...

انشاله که به امید خدا بارداری من دلم خیلی روشنه .توکل کن بر خدا خودش نمیزاره نا امید برگردی .باز برات دعا میکنم به حق حضرت زهرا دلت شاد شه و خوش خبر باشی

انشاله که به امید خدا بارداری من دلم خیلی روشنه .توکل کن بر خدا خودش نمیزاره نا امید برگردی .باز برا ...

ممنونم دوست مهربونم.مرسی.

انشاالله هرچی ازخدامیخوای بهترینشو بهت بده

انشاله که به امید خدا بارداری من دلم خیلی روشنه .توکل کن بر خدا خودش نمیزاره نا امید برگردی .باز برا ...

سلام عزیزم خوبی؟من امروز دوباره رفتم آزمایش و بتا تیتر دادم عددش شده ۴۶۷  از سوپروایزر آزمایشگاه پرسیدم گفت بتا خوب رفته بالا و جای نگرانی نداره

سلام عزیزم خوبی؟من امروز دوباره رفتم آزمایش و بتا تیتر دادم عددش شده ۴۶۷  از سوپروایزر آزمایشگا ...

خداراشکر .همیشه خوش خبر باشی .انشاله به حق حضرت زهرا خداوند فرزندی سالم و صالح بهت هدیه کنه .نمیدونی با این خبر چقدر خوشحالم کردی .

خداراشکر .همیشه خوش خبر باشی .انشاله به حق حضرت زهرا خداوند فرزندی سالم و صالح بهت هدیه کنه .نمیدونی ...

قربونت برم ممنون دوست خوبم انشاالله هرچی که میخوای خدا بهت بده