2777
2789

من یه ده روزی میشه اینجا شاغل شدم بعد چند روز پیش یکی از همکارام برگشت گفت به نظرت کدوم از بچه ها شبیه شخصیت کارتونیه گفتم نمیدونم بعد گفت کارتون عصر یخبندان یادته اون سنجابه دنبال یه بلوط بود به نظرت کدومشون شبیه اون بلوطس باز من کسی به ذهنم نیومد به نظرتون منظورش چی بود🤔😂ذهنم درگیره

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون بلوطه چه ویژگی داشت مگه 😐😐

تو به درگیر بودن مغزت ادامه بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بگو زر نزنه اول اسم سیدو یادبگیره بعد

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بگو خودت

از من بزرگتره یه 20سالی حداقل بعدم منظورشو نفهمیدم شاید بلوطه چیز بدی بود😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

توی کارتون ، اولش یه سنجاب رو نشون میداد که دنبال بلوط بود ولی نمی‌رسید بهش . هر دفعه که می‌خواست بگیره بلوط رو نمیشد

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !