2777
2789
عنوان

پشیمونم از عمل بینی

1550 بازدید | 62 پست

دیروز گچ بینیمو برداشتم و همونجا بود که تو دلم بللللند گفتم چه غلطی کردم سر بینی پهههن و بزرگ بین دوتا ابروهام تپل

وسط بینیم انگار دکتر یه طرف گچ رو بیشتر فشار داده بود مثل یه حفره گود بود .چقدر اعصابم خرابه امشب اصلا نخوابیدم از ناراحتی .

فرم سوراخای بینسمو دوست نداشتم اصلا هیییچیش😭وای عمل نکنید ریسکش خیلی خیلی زیاده

مبارکه عکس بده

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس نمیتونم بدم ولی خیلی بده 😭

عکس فقط از بینی بزار 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

عکس بده ببینیمش
احتمالا مثل خیلیای دیگه حساس شده وگرنه خوب شده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

هنوز مشخص نیست انقد حساس نباش