2777
2789

دکتر ۸ و۹ سیکم امپول داده ک تزریق کنم توی برگه راهنما نوشته ۱۰ سیکل اقدام کنم ودیگه تا اطلاع دکتر اقدام نکنم و۱۱ برم سونو.....۱۰ سیکل حتما باید اقدام کنم ؟؟؟چون شوهرم واس برنامه کاریش فعلا خونه نیست و احتمالا همون ۱۱ سیکلم برمیگرده حالا من چیکارکنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سینال و اچ سی جی زدم و شوهرم رفت ماموریت هیچی توکل کن البته دکترت گفته برای سونوی واژینال بیای روز ۱۱

که بعدش تازه اگه بخواد hcgبده یعنی کلا ۱۰ وز دیگم حداقل شوهرت باید باشه

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
نمیدونم ۱۲شهریور باید برم آزمایش بدم

ان شاا...ک بزودی دلت شادبشه گلم....منم خیلی وقته اقدامم ولی یکساله مرتبا تحت درمانم امپول اچ سی جی زدم ولتروزول خوردم ولی نتیجه ندادوخیلی داروهای دیگ حالا دکترمو عوض کردم ببینم چی میشه

ان شاا...ک بزودی دلت شادبشه گلم....منم خیلی وقته اقدامم ولی یکساله مرتبا تحت درمانم امپول اچ سی جی ز ...

توکل من بار اولمه آمپول میزنم بعد۵سال ...

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
امپول تنها زدی ..فولیکولات سایزشون خوب بود ؟یاداروهم خوردی توی قاعدگی؟

ن هیچی نخوردم روز ۱۵ یه فولی ۱۵ داشتم از تخمدان راست ، تخمدان چپم pco ، بلاقاصله ۲تا سینال برا دوروز داد روز سومم ۲ تا hcg باهم داد ، سه چهار ردز مدام رابطه داشتم بعد hcgهم دو روز الانم ۱۲ شهریور موعدمه دیگه توکل برخدا دارم چون شوهرم الان رفت ماموریت

توکل من بار اولمه آمپول میزنم بعد۵سال ...

من دفعه اخری که امپول زدم دقیقا ۲۴ ساعت بعدش  ترشحات تخمک گزاریم شروع شدولی چون لکه بینی داشتم ترسیدم ونتونستم اقدام کنم فک کردم پریود شدم😂...گفتم شاید تایم تخمک گزاری بدردت بخوره البتع هربدنی فرق داره واکنشش نسبت به دارو

من دفعه اخری که امپول زدم دقیقا ۲۴ ساعت بعدش  ترشحات تخمک گزاریم شروع شدولی چون لکه بینی داشتم ...

من هم لک بینی داشتم ولی کم بود اقدام کردم الانم دلم خوشه ک میگن اسپرم ۶روز زنده میمونه !

مگ سینال اف که تزریق میشه سریع تخمک گزاری اتفاق میفته...اگه اطلاع داری میشه یکم توضیح بدی گلم

عزیزم سینال برا رشد فولیکول هست به من میگفت که ۱۱'یا ۱۲سیکلم برم سونو تازه بعد اون اگه فولیکول خوب بود آمپول آزاد سازی میداد و یک روز در میون هم اقدام داشتم 

ولی اخرین بار که تخمدان هام بیش از حد تحریک شده بود فک کنم روز ۱۶گفت فقط اقدام کنم 

چرا باید فقط یه روز اقدام کنی؟؟؟

عزیزم سینال برا رشد فولیکول هست به من میگفت که ۱۱'یا ۱۲سیکلم برم سونو تازه بعد اون اگه فولیکول خوب ب ...

همینونفهمیم ک چرا دکترم گفته روز دهم اقدام کنم و۱۱ برم سونو که بعد دیگه بقیه روند بهم بگه...نمیدونم روز دهم تاثیری توی کارایی سینال اف داره یامحض احتیاط گفته ک فولیکولم خوب بود ازدست ندم اقدام کنم...خودمم نمیدونم چرا