2777
2789
عنوان

شورای حل اختلاف

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 47 پست

شاهد داره مدرک داره فوش دادی 

شورای حل اختلاف رای نمیده اگه مدرک داشته باشه ثابت کنه شما گفتی پرونده میره دادگاه کیفری احتمالا جریمه داره بستگی داره چی گفته باشی اگه خیلی فوش بد باشه زندانی هم داره

خدایا شکرت🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی قرار کفالت فیش؟ متوجه نشدم ممکنه ینی زودتر حل و فسخ شه؟ 

شما میری جلسه چون ابلاغ اومده و قاضی شاید تشخیص بده با توجه به دلایل استنادی طرف برای شما قرار صادر کنه مثلا یکی که کارمندا میاد فیش حقوقی میزاره مثل وثیقه یا از خودت میخواد متعهد بشی که هر موقع نیاز بود حضور پیدا کنی، شاید قاضی حرف زد باهاتون از شکایتتاتون صرفنظر کردین تمام

فوش چی دادی  باید قسم بخوره طرف

قسم دروغم میتونه بخوره..اون گفته من بهش گفتم ج.. ده ولی واقعا نگفتم خودش و شوهرش اومدن کلیم فوش دادن رفتن شکایتم کردن منم پاسوز کردن

اگر اون صرف نظر نکنه چی؟ 

اون اتهام زده اون باید ثابت کنه نه تو، شاهد خریدنی نیست قاضی خودش میفهمه، شما شاهدش رو ببر زیر سوال بگو قبول ندارم 

عزیزم استرس نگیر چیز خاصی نیست شما با یه وکیل مشورت کن روشنت میکنه، ریلکس باش سعی کن صلح کنین

اون اتهام زده اون باید ثابت کنه نه تو، شاهد خریدنی نیست قاضی خودش میفهمه، شما شاهدش رو ببر زیر سوال ...

با یه وکیل حرف زدم صبحی گفتش باید صلح کنید نکنید هم جریمه نقدی داره زندان نداره واسه کسیکه سابقه کیفری نداشتع تاحالا