fatememiyy مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 211 عنوان خیانت 209 بازدید | 11 پست خیانتی که دیدین رو تعریف کنین☹️ 1402/05/30 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
x__x عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4505 این ایده رو الان من به یکی دیگه دادم 😂😂از اونجا دیدی؟ ...What the fu
fatememiyy مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 211 این ایده رو الان من به یکی دیگه دادم 😂😂از اونجا دیدی؟ اره حوصلم سر رفته😂😂
who_is_sari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2842 ندیدم ایشالا که هیچکدوممون نمیبینیم اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((: با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
fatememiyy مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 211 ندیدم ایشالا که هیچکدوممون نمیبینیم ایشالا❤️
fatememiyy مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 211 چرا تعریف کنیم باز عذاب روح شه آخه 😥 مگه هنوز بهش اهمیت میدی ؟
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 این ایده رو الان من به یکی دیگه دادم 😂😂از اونجا دیدی؟ ایده هاتو نباید جار بزنی....بفرما تحویل بگیر الان یکی دیگه با فکر تو پربازدید میشه خوشبخت عالم میشه 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عشق،بیمار عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2423 مگه هنوز بهش اهمیت میدی ؟ نه دیگه مهم نیس ، مهم خودمم ، تقاص کارشو ازش گرفتم ...
fatememiyy مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 211 نه دیگه مهم نیس ، مهم خودمم ، تقاص کارشو ازش گرفتم ... خداروشکر
x__x عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4505 ایده هاتو نباید جار بزنی....بفرما تحویل بگیر الان یکی دیگه با فکر تو پربازدید میشه خوشبخت عالم میشه& ... 😂اشکال نداره بزار از دریایه تجربیات و ایده هایه من یه ماهیم بقیه صید کنن 😂😂 ...What the fu
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 😂اشکال نداره بزار از دریایه تجربیات و ایده هایه من یه ماهیم بقیه صید کنن 😂😂 دمت گرم خدایی قلبت خیلی بزرگه مطمئن باش خدا جواب خوبیاتو میده 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘