2777
2789

بچه ها من می‌خوام یه رشته ثبت نام کنم دانشگاه برم خوابگاه بعد بخونم برای کنکور به نظرتون شدنیه اذیت نمیشم تو خوابگاه؟

کتابخونه خوابگاه هرساعتی بخوای میشه بری؟بعد کتابخونه خوابگاه فرش شدس یانه؟یا اینکه بمونم شهر خودم .البته دیگه خسته شدم از اتاقم و روزای تکراریش قصدم اینه با تغییر مکان حالمو بهتر کنم

کلا دانشگاه شهر دیگه بده به نظرتون در حد ۲.۵ ساعت فاصله نهایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دانشگام با شهرم ۱۵ ساعت فاصلشه و واقعا راضیم چون دانشگام خفن و قشنگه و کلی دلیل دیگه..

اره باور خوابگامون ۵ طبقس

تو هر طبقه دوتا سالن مطالعه داره ک هیچ، دوتا بزززززررررررگگگگش تو همکف خوابگاهه ک دائم بازن صب تا شب و خیلی تمیزن و فرش اینام دارن

خوابگاه به نظرم واسه درس خوندن خوب نیست. حتی اگه دانشجو شدی خوابگاه نرو. مگه خوابگاه های خصوصی و تر و تمیز که مخصوص دخترای دانشجوئه.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

خوابگاهای دانشگاهای خوب، در حد هتل چندستاره هستن و مدلای مختلف سالن مطالعه 24 ساعته در دسترسه.

دانشگاههای رده پایینتر اینطوری نیستن. خیلی از خوابگاها حتی یه خونه ای چیزی بوده که به زور یه عالمه تخت توش چیدن و حتی برای خوابم راحت نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

[QUOTE=306612283]هرساعتی که بخوام میتونم برم؟بعد همه خوابگاه ها کتابخونه رو دارن دیگه هان[/QUOT مال ما ک هر ساعتی نیس،ما چون خوابگاهمون تو خود دانشکده اس کتابخونه هم کتابخونه خوده دانشکده تس چ ساعت مشخص داره بقیه رو نمیدونم

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔