2777
2789
عنوان

چه آدم های ضایعی پیدا میشن.....

208 بازدید | 16 پست

طرف بعد از سالها 

با یک رژیم خیلی سنگین

که من شاهدم ده بار دکتر فقط دکتر تغذیه عوض کرد تا به نتیجه برسه

دوره افتاده تمام مراسم های ختم داره میره 

وای چقدر تابلو

باور کن فامیل های خیلی دور انتظار ندارن ازت

چرا اینقدر پایه ی مراسم شدی یکهو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ اشکال داره 

خب تلاش کرده سختی کشیده

ذوق داره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ذهنتو عوض کن هرکی هر جور خوشه به خودش مربوطه

نه عزیزم بحث مراسم فامیل شوهر من باشه من کوتاه نمیام

تو اوج مشکلات کاری ازش خواستم گفت وقت ندارم

یکهو چه فری تایمی شده برای من

حیفه اون همه زحمت کسی نبینه

من یکبار ژل لب زدم آرزوم بود یه مهمونی عروسی چیزی دعوت بشم اینقدر جایی نرفتیم که جذب شد 🥺😐

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
چ اشکال داره  خب تلاش کرده سختی کشیده ذوق داره

ذوقش را چرا میاد بین فامیل شوهر من نشون میده، 

دستش درد نکنه 

مریض بودم یک کار ساده ازش خواستم نه انجام داد، نه محل داد بعدش بپرسه مشکلم حل شد یا نه

الآن می خواد بیاد وسط فامیل شوهر من قر بده که چی

حیفه اون همه زحمت کسی نبینه من یکبار ژل لب زدم آرزوم بود یه مهمونی عروسی چیزی دعوت بشم اینقدر جایی ...

خوب شما ذهنت نرسید تجسس کنی برای دور از جون مراسم های وفات اقوام خیلی دور جلوی در هم وایستی 

خوب شما ذهنت نرسید تجسس کنی برای دور از جون مراسم های وفات اقوام خیلی دور جلوی در هم وایستی 

یکی هم نمرد هیچی در هیچ 😐

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️