2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف بدی زدم؟ خودمو کوچیک کردم با این حرف؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 57 پست
ب نظرم حرفهات بد بود.اسرار زندگیتو ب هیچکس نگو.اجازه نده کسی وارد حریم زندگیت بشه

بله دقیقا درسته متاسفانه من خیلی ساده ام سریع حرف زندگیمو به همه میگم و خیلی تا حالا از این بابت زخم خوردم ای کاش نمیگفتم😔

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفت اصلا بد نبوده عزیزم    نمیدونم چرا اینجوری میگی واسم عجیبه     خب آدم اگر ا ...

من بخاطر زانوهام دیگه نمیتونم برم روضه   چون نمیتونم بشینم   بخاطر همبن میگم رفتی دعام کن 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

خب خیلی بده که تاحالا نرفتی،انشاالله میروی وبا افتخار میگی رفتم

من خونواده ی مذهبی ندارم ولی خودم معتقدم و احترام میذارم یعنی میشه گفت دوست دارم ولی وقتی هیچکس از اطرافیانم روضه نداره چطوری برم

بله دقیقا درسته متاسفانه من خیلی ساده ام سریع حرف زندگیمو به همه میگم و خیلی تا حالا از این بابت زخم ...

ب قول ی بنده خدایی مردم خوش ظاهر و بد باطنن.ب هیچکی اعتماد نکن.من خوشم نمیاد فک و فامیل از کارم سر در بیارن چ برسه ب زن همسایه...

حرفت اصلا بد نبوده عزیزم    نمیدونم چرا اینجوری میگی واسم عجیبه     خب آدم اگر ا ...

آخه این خانوم همسایمون اصلا از خودش و زندگیش حرفی نمیزنه من چرا باید بگم اونم میگفت آره خواهرشوهر منم شرایطش مثه شماست خیلی سخته آدم شوهرش راه دور باشه و اینا

چیز خاصی نگفتی ناراحت نباش اسی 

ولی این وبدون باهیچ بنی بشری درد و دل نکن فقط اگه بری مشاور فقط برای اون تعریف کن .

من فقط یک بار تو زندگیم بایه‌ زنی درد و دل کردم تا الان‌پشیمونم طرف رفته پیش خانواده شوهرم آبروم برده😔

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
کجا زندگی میکنی فرزندم که روضه نشنیدی ولی میدونی باید بگن قبول باشه❤

تهران

گفت عزاداری برای امام حسینه گفتم قبول باشه

شاید فکر کنین الکی میگم ولی واقعا نمیدونم تو روضه چیکار میکنن

نیاز نیست کسی بدونه همسر شما میره سفر و اینکه شما تنهایی اونم تو این جامعه 

اینو که خودش میدونست چون همسرم قبلا بهشون گفته بود و یه جورایی همکار شوهرم هستن و از شرایط کاریش خبر دارن

آخه این خانوم همسایمون اصلا از خودش و زندگیش حرفی نمیزنه من چرا باید بگم اونم میگفت آره خواهرشوهر من ...

خب دیگه گفته دیگه   گفته خواهرشوهر ش مثل شماست    اینم حرفه دیگه پس چیه      حالا اگر میخوای تغییر رویه بدی عیبی نداره دیگه چیزی پیششون نگو   اما همین الان هم چیز بدی نگفتی    منم میگم این چیزا رو    چون چیز خاصی نیستن 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏