امشب خونه همسایمون روضه بود اول که رفتم روضه هنوز شروع نشده بود با خانوم همسایمون شروع کردیم گپ و حرف زدن منم از شرایط وکاری همسرم میگفتم که راه دور میره مسافرت و من اوایل زندگی وقتی شوهرم میرفت سفر کاری گریه میکردم حالا الان خیلی پشیمونم که این حرف رو زدم کاش نمیگفتم من به خودم قول داده بودم هیچ جا با هیچ کس درد و دل نکنم خیلی دارم خودخوری میکنم😔 به نظرتون حرفم خیلی بد بود؟
عزیزم سخت نگیرحرف بدی نزدی،هرخانمی اوایلش نبودهمسرش براش سخته،اماکلاسعی کن ازاین به بعدازمسائل شخصیت باکسی صحبت نکنی چون مردم عادت دارن ازهمون یه جمله کل زندگیت وقضاوت کنِن
حرفت اصلا بد نبوده عزیزم نمیدونم چرا اینجوری میگی واسم عجیبه خب آدم اگر ا ...
آخه این خانوم همسایمون اصلا از خودش و زندگیش حرفی نمیزنه من چرا باید بگم اونم میگفت آره خواهرشوهر منم شرایطش مثه شماست خیلی سخته آدم شوهرش راه دور باشه و اینا
آخه این خانوم همسایمون اصلا از خودش و زندگیش حرفی نمیزنه من چرا باید بگم اونم میگفت آره خواهرشوهر من ...
خب دیگه گفته دیگه گفته خواهرشوهر ش مثل شماست اینم حرفه دیگه پس چیه حالا اگر میخوای تغییر رویه بدی عیبی نداره دیگه چیزی پیششون نگو اما همین الان هم چیز بدی نگفتی منم میگم این چیزا رو چون چیز خاصی نیستن
با احترام ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏