خانم خوشگلا من داخل 1تاپیک خوندم برای حاجت سخت قبل از اذان صبح 3روز سوره طه رو بخونیم .بعد من دیشب خوندم اما 1صفحه آخرش مونده بود که شروع کردن به گفتن اذان منم تا تمام نشدن اذان تمامش کردم .حالا به نظرتون سه روز رو باید از اول شروع کنم ؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوست عزیز بین در اعمال مستحبی همیشه یادت باشه نیت عمل مهم هست و مهم تر از اون یقین شما.. خداخیلی در این مسائل سخت نمیگیره خدا به نیت شما کار داره مشگلی نداشته ختم شما خدا ازت قبول کنه عزیزم بنده هم دعا بفرمایید.
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
زهرا جان اگه امدی این سوالم جواب بده .من هر چی حاجت گرفتم یعنی دوبار بعد از چن ماه از دستش میدم چرا؟؟؟؟ حتی نشونه هم دیدم مثلا تو خواب که حاجت گرفتم منم خوشحالللل ولی بعد از چن ماه دوباره ازم گرفته میشه خیای برام سواله ؟؟ مثلا من 1مشکل با همسرم داشتم رفتم قهر بعد کلی نذر و نیاز کردم گفتم خدایا اگه به صلاحم نیس برنگردم اما کلی خواب و.... واونم گفت ادم شدم اما بعد از دوماه دوباره همون اش و همون کاسه و 1مورد دیگه هم واسه کار .کار پیدا کردم بعد از چن ماه تعطیل شد اونجا چرا آخه چرا هر چی به من میده پس میگیره ؟!!!