2777
2789
عنوان

شوهرم توی همه کاری نه میاره 😒😒

161 بازدید | 9 پست

مثلا من خودآموز خیاطی رو یاد گرفتم. مدرک فنی حرفه ایم رو هم گرفتم. شاید برای آموزش خیاطی تا حالا ۵۰۰ هزار تومان نهایت هزینه کرده باشم ولی کلی کار کرده م و درآمد داشتم.

امروز یه دوره ی تخصصی کت شلوار خریدم مجازی. ۲ تومن.

اولش هم بهش نگفتم چون میدونستم میگه نه و میزنع تو حالم.

الان بهش گفتم. میخواستم ببینم چی میگه.

گفت خُلی.

حقا که تغییر نمیکنه

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

دقیقا شوهر منم هر چی میگم میگه نه😐

من عاشق کتاب خوندنم✨️کتاب خوندن برای اونایی ک نمیخان معمولی باشن ضروریه 🦋من یه مو فرفری که گاهی اوقات خسته میشم از دست موهام😬گاهی هم همش جلو اینه قربون صدقه خودم میرم🤭😂از ادمای عاقل خوشم میاد حتی دوسدارم با ادمای عاقل کلییی صحبت کنم 🫠با همه سن و سالام فرق دارم من بزرگتر از سنم فکر میکنم خستم🙂همیشه لبخند رو لبامه تو هر شرایطی با هیچکس دردول نمیکنم 

دنبال تایید کسی نباش 😬

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش نگو خب

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
دقیقا شوهر منم هر چی میگم میگه نه😐

مثلا بهش میگم برم کلاس خیاطی میگه ن 

میگم سیمکارت بخرم میگه نه

میگم کلاس نقاشی برم میگه نه

میگم با دوستم برم بیرون میگه ن

من عاشق کتاب خوندنم✨️کتاب خوندن برای اونایی ک نمیخان معمولی باشن ضروریه 🦋من یه مو فرفری که گاهی اوقات خسته میشم از دست موهام😬گاهی هم همش جلو اینه قربون صدقه خودم میرم🤭😂از ادمای عاقل خوشم میاد حتی دوسدارم با ادمای عاقل کلییی صحبت کنم 🫠با همه سن و سالام فرق دارم من بزرگتر از سنم فکر میکنم خستم🙂همیشه لبخند رو لبامه تو هر شرایطی با هیچکس دردول نمیکنم 
دنبال تایید کسی نباش 😬

دنبال تایید نیستم قشنگم حرفت درسته.

ولی اینکه یه کاری بخوای کنی یکی عین سوهان رو مخت باشه هم خوب نیست قبول کن.

شوهر من قشنگ عین دست انداز های تو خیابون عمل می‌کنه در زندگی من.

مثلا بهش میگم برم کلاس خیاطی میگه ن  میگم سیمکارت بخرم میگه نه میگم کلاس نقاشی برم میگه نه م ...

ولی من کار خودمو انجام میدما.

تو هم با نه هایی که می‌شنوی بیخیال نشو

دنبال تایید نیستم قشنگم حرفت درسته. ولی اینکه یه کاری بخوای کنی یکی عین سوهان رو مخت باشه هم خوب نی ...

بابای منم همینه 😬

کاریشون نمیشه کرد واقعاً

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید