2777
2789
عنوان

بیایید از دلم در بیارید

113 بازدید | 6 پست

دیروز تولدم بود شوهرم حدود 2میلیون بابت کیک ومیوه وساندویچ برای شام هزینه کرده زنگ زده خواهرامو دعوت کرده اما دریغ از کادو بهش میگم همون پولو به خودم می‌دادی واسه خودم خرج میکردم خوشحالتر میشدم میگه چقدر پولکی هستی سرت رو بردم بالا پیش خانواده ات دیگه جیبم خالی بود نتونستم کادو بخرم از دیروز شدیداً ازش کینه دارم حق با کیه انصافا

بنظرم حق یا شوهرته

با ذوق برات تولد گرفته 

بنظرم حرکتت خوب نبود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بله درست میفرمایید

❤️

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]