2777
2789
عنوان

دعام کنید

74 بازدید | 12 پست

واسه آرامشم و حال روحیم دعا کنید خیلی خستم 😭 توحید حمد صلوات هرکدوم میتونید دعا درحق همدیگه زودترمیگیره بحق امام حسین هرکی دعام کرد انشاالله اول خودش حاجت روا بشه 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام لطفاً عکسمون رو لایک کنید تا توی مسابقه برنده شیم🙏 فقط کافیه بزنید رو لینک👇 https://limag ...

چی هست

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
ان شاءالله مشکلت حل شه عزیزم❤🌷

ممنونم عزیزم حاجتروا باشید

تاپیک قبلیتو خوندم به نظرم خودتو داغون نکن برای کسی که اهمیت نداره. آدمی که وفادار نباشه همون بهتر ...

میدونم ولی دست خودم نیست خیلی داغونم کرد زندگیم ازهم پاشید

میدونم ولی دست خودم نیست خیلی داغونم کرد زندگیم ازهم پاشید

شوهرت اگه فامیلت نیست تو خانواده ها زیاد تنش ایجاد نمیشه.

بچه داری؟

چیزی که فکر آدمو میخوره اینه که چطور این همه مدت عمرمو پای این ریختم و هدر دادم 

چطور قبول کنم که زندگی از اول با سختی و سستی درست کردم الان داره نابود میشه اونم به خاطر خیانت که هیچ توجیحی نداره..

شوهرت اگه فامیلت نیست تو خانواده ها زیاد تنش ایجاد نمیشه. بچه داری؟ چیزی که فکر آدمو میخوره اینه ک ...

متاسفانه فامیله عقدیم عروسی نکردیم 

متاسفانه فامیله عقدیم عروسی نکردیم 

پس جای امیدواری هست بهتر که هنوز خونه خودت نیستی طلاقتو بگیر با یه آدم خیلی بهتر مطمئنا ازدواج میکنی

ولی زیاد فکروخیال نکن که افسرده میشی و حال مامان باباتم بدتر میکنی بیچاره ها گناه دارن جوش میزنن 

پس جای امیدواری هست بهتر که هنوز خونه خودت نیستی طلاقتو بگیر با یه آدم خیلی بهتر مطمئنا ازدواج میکنی ...

امیدوارم هرچی خدا بخواد آره اونام خیلی واسم غصه میخورن بمیرم براشون ک تو این سن غصه دارشون کردم 😔