2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی

1740 بازدید | 62 پست

دوستان برا انتخاب رشته تو دفترچه جلوی بعضی رشته ها اصلا ننوشته چیزی یعنی خوابگاه دارن اینا؟

بعضیارو نوشته فاقد خوابگاه که مشخصه

بعضیارو نوشته عدم تعهد در واگذاری خوابگاه

بعضیارم هیچی ننوشته یعنی اینا خوابگاه میدن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند هزار شدی ؟😁

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲
ننوشته معمولا میدن دیگه .تازه بیشتر هوای دخترارم دارن

اها اونوقت این عدم تعهد چه صیقه ایه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
آره ، همونایی هم ک نوشته تعهدی نداره اکثرا دارن و ظرفیتشون زود پر میشه 

حالا یعنی بزنم اینارو یا نه

نزنم بم خوابگاه ندن بدبخت شم😂

چند هزار شدی ؟😁

خواهر گند زدم نپرس اصلا😂

عدم تعهد یعنی خوابگاه دارن ولی به همه نمیتونن بدن امتیاز بندی میکنن

یعنی دقیقا به کیا میدن

خواهر گند زدم نپرس اصلا😂

بگو منم گند زدم باهم هم درد باشیم 🥲🥺😂

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲
بگو منم گند زدم باهم هم درد باشیم 🥲🥺😂

80000 و اینا😂