2777
2789
عنوان

آنقدر ناله نکنین پول نداریم

521 بازدید | 32 پست

اولا انرژی منفی رو به خودتون جذب میکنید هرچی همسرتون کاسب بشه برکتش میره 

دوما شما نشستی تو خونه بیکاری . باسن مبارکو جمع کن برو سر کار عزیز من (جبهه نگیرید روی صحبتم با خانماییه که دنبال نون کلفت و کار نازک هستن . )

هم من هم شوهرم کار میکنیم  خدا کمک کرده کم کم بعد از دهههههه سال داریم با پول خودمون که کلی قسط میدیم یکارایی بکنیم . خدایی تو خونه نشستن برای آدم پول نازل نمیکنه یکم کار کنید بعد بگید فلانی چرا پولداره . شما مگه شب بیداریا و بدبختیا و گشنگیای پولدارا رو دیدید؟ 

خیلی دلم میشکنه وقتی یکی میگه شما ها پولدارید خیر نبینید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کجا کار هست بگو میریم انجام میدیم 

اهان بله حقوق شرکتی از ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر فقط و فقط ۳ تومان

خودم کار میکردم دراومدم چون صرف نمیکرد پسرمو بزارم خونه مامانم هم اون اذیت بشه هم من نصف پول هم واسه تاکسی میرفت

انگار کار با حقوق مناسب ریخته و ما کار نمیکنیم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

برا اقایون کار ریخته 

الان تو دیوار نگاه کنی همین تهران کلی کار تو کارخونه هست که فقط اقا استخدام میکنن با درامد خوب 

ولی واسه خانوما کار با درامد معقول زیاد نیست

لایک نفرمایید😊
اسی احتمالا تهرانه چون درامدا تهران بالاس

من که تبریزم واسه خانم حقوق بالای ۳ تومان اصلا نییییست

اره فروشندگی هست از صبح تا ۱۲ شب بله هست اونم نهاااااایتا ۵ تومان تازه اونم خانومایی استخدام میکنن که تیپ و ظاهر پلنگ داشته باشن نه منی که ساده ام و دنبال نون حلال

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

والا منم تهرانم کو کاررررر

چه کاری مد نظرته؟ 

اگهی های دیوار و ببین 

فروشندگی و اینا حدودا ۶ تا ۷ تومن درامدشه

اگه تخصص خاصی هم داری درامد بستگی به تخصصت داره

لایک نفرمایید😊