2777
2789
عنوان

پسری ک رفته...🥲💔

422 بازدید | 31 پست

ممکنه پسری ک خودش کات کرده و رفته وقتی ببینه تو کارت موفق شدی حسادت کنه و بخاد برگرده؟ من عشقم نزدیک سه ماه و نیمه ک رفته و تازگیام تو کارم دارم ب موفقیت بزرگی میرسم میشه امید داشته باشم ک برمیگرده اینجوری؟؟

♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برمیگرده اینو قول میدم ولی تو انقد حقیری که خودتم میدونی برا موفقیتت اومده و باز قبولش میکنی؟ چی میکشید شماها که تو طمع یه مشت ارجیف عتیقه اید😐

در من امیدیست می آید و میرود ، ولی هرگز نمیگویمش بِدرود🌱♥️

کسی که خودتو نخواد و به خاطر موقعیتت بیاد سمتت، به چه دردی می‌خوره؟؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
برمیگرده اینو قول میدم ولی تو انقد حقیری که خودتم میدونی برا موفقیتت اومده و باز قبولش میکنی؟ چی میک ...

من خیلی دوسش داشتم و دارم اونم سر اشتباهی منو ترک کرد ک مقصرش نبودم و میدونم فقط بخاطر لجبازی و غرورش ازم دور شده آدمی نیس ک بخاد با هرکسی باشه🥲

♥️

خیلی دوسش دارم اصلا نمیتونم فراموشش کنم🥲

غیر ممکنه بتونی فراموشش کنی ... اینو بهت حق میدم

ولی مطمئن باش بهتر از اون میاد توی زندگیت که باعث میهش به اون فکر نکنی