2777
2789
عنوان

نکات ضروری برای انتخاب رشته فرهنگیان 👩‍🏫❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 9742 بازدید | 88 پست
بازم جزو فرهنگیان هستی؟ 

بله+حقوق و مزایا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک دو گانه چیه یعنی بدون هیچ ازمونی بعد دو سال میریم جز فرهنگیان؟

اولش مصاحبه داره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چه عحیب پس چرا دوساله

چهار ساله. دوسال یک دانشگاه دیگه+ دوسال فرهنگیان 

دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا زنجان دانشگاه خوبیه؟

از چه لحاظ منظورتونه؟

بعمن امسال؟

ظاهرا بله

بآزار کارش که همیشه خوبه چون مشکلات حقوقی کم که نمیشن، بیشتر هم میشن. آزمون وکالت، سر دفتری هم میتون ...

آخه نمی‌دونم یکی اینجا بود می‌گفت نمی‌دونم حالا حسادت میکرد یا راست می‌گفت یا چی. خودش می‌گفت وکیله شوهرشم جراح. چیزای علمی هم می‌گفت ولی ازش پرسیدم وکالت خوبه یا نه  گفت اشباع شده یا پرونده ب خانوم نمی‌دن . یا بقیه کاری ک با پنجاه میلیون انجام بشه رو با سه تومن انجام میدم چ طرح تسهیل خراب کرده بازارو فلان.

راستی. من الان میخام برا خیاطی هم کار کنم کنار درسام.

بنظرت خوبه؟

و یچیز‌دیکه. کسی که بره حقوق نمیتونه مدیریت بعداً بخونه؟

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
اهان پس این دوگانه ها منظورش با همون کاردانی هاس ک اضافه شده درسته؟ 

نه دیگه متفاوتند.

کاردانی ۲سال فرهنگیان میخونی و با مدرک فوق دیپلم  میری کلاس

دوگانه ۲سال دانشگاه دیگه ۲سال فرهنگیان با مدرک لیسانس میری سر کلاس

همه ی اینهابخاطر اینه نیرو کم دارن و مدام آپشن جدید اضافه میکنن