خودتون یل اطرافیانتون و دیدین ک رفته باشه ومشاوره بگه تفاهم دارید بعداز ازدواج مشکل داشته باشن یا بالعکس؟
اگ مشاور بگه ب درد هم نمیخورین واقعا نباید ازدواج کرد؟
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
بیخوده. باز اخر کار خودتون رو میکنید مشاوره ققط بهونه ست
حرفتی مشاوره درسته یا غلط؟
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا چی میگی ، طرف میگفت پسره بعد جلسه اخر اومده بیرون گفته چقدر حرف زد مشاور زنه هم گفته لابد میخوای تو زندگی هم ب حرفام همین واکنشو بدی بعد ول کردن همو
ولی اگر مشاور مجرب و معتبر باشه بله اعتماد میشه کرد
میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
اگر قرار نبود کلا به حرف مشاور گوش کنین چرا از اول رفتین دوستم.... خب اگر گفت و ه ...
نرفتیم مشاوره وقت گرفته بودم ک بریم ولی کلا بهم زدم و دیدم ک اصلا آدم نیست باهاش ازدواج کنم خداروشکر زودشناختمش