2777
2789
عنوان

ساعت جفت

72 بازدید | 4 پست

من از روزی که یکی رو خیلی دوست داشتم و اونم منو دوست  داشت ولی رابطه ای شروع نشد همش ساعت جفت میبینم خیلییییی عجیب و باورنکردنی، قبل ازین اصلا نمیدونستم همچین چیزی نشنیده بودم، الان که نزدیک 10 ماه گذشته ومن دیگه دارم باورم میشه که به جایی نمیرسه این دوس داشتن هنوزم تا بهش فکر میکنم میبینم ساعت جفت رو. تو اینترنتم معنیشو خوندم ولی میخوام بدونم شما تجربه ای داشتید؟ لطفا مسخره نکنید اگر باور ندارید کامنت نذارید. ممنونم چون انرژی‌های عجیبی حس میکنم و میدونم الکی نیس 

مخصوصا 0000 میبینم 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نشانه و پیام هایی از فرشتگان

میدونم عزیزم اینو ولی یعنی چی. چی میخواد بشه؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
جواب دادن من بلایک

کسی نیست، تو هم این داستانو داری؟