2777
2789
عنوان

آشنا ب طب سنتی کسی هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست
استرس پنهان دندان قروچه س اگر گریه نمیکنه هنگام ادرار بهش ۲بار بده نعنا خشک هم میتونی دم کنی انگل ...

سلام عزیزم

بخاطر پخش علم حاجت رواء بشی ان شاءالله

واسه وزوز گوش که سوت میکشه چیکار کنیم خیلی دکتر رفتم ولی خوب نشده

تاهواسرد میشه ویبره بلند هم بهش اضافه میشه راه حلی هست براش؟

استرس چی آخه؟ من باهاش تند رفتار نمیکنم هرکارم میخواد میذارم انجام بده کم پیش میاد دعواش کنم تو خ ...

درسته گلم.تماشای تلویزیون.گوشی بازی

اینا هم برا استرس پنهان هست عزیزم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته گلم.تماشای تلویزیون.گوشی بازی اینا هم برا استرس پنهان هست عزیزم

فقط تلوزیون میبینه گوشی بهش نمیدم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
سلام عزیزم بخاطر پخش علم حاجت رواء بشی ان شاءالله واسه وزوز گوش که سوت میکشه چیکار کنیم خیلی دکتر ...

بله عزیزم.زمانی ک سودا غلبه کنه ب مغز باعث خیلی عوامل میشه ک یکیش همین سوت کشیدن و وز وز گوش یعنی مغز خشک و سرد شده.باید شما مغزت گرم نگهداری و تر این یعنی چی:یعنی غذاهایی بخوری ک گرم و تر باش.دود دادن اسفند و کندر.روغن بادام شیرین یا بنفشه یا کنجد بزنی ب پیشانی.پشت گوش.داخل بینی.کف سر ب حالت مسح کشیدن.پشت گردن.بین دو ابرو.

این کار باعث میشه تا خشکی مغزت ازبین بره

اسفند هم مغزت گرم نگه میداره

شما نباید غذاهایی با طبع سرد و خشک بخوری گلم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
فقط تلوزیون میبینه گوشی بهش نمیدم

کارخوبی میکنی مادر عزیز

ببین مثلا تلویزیون نشون میده دختر کوچولو عروسکش گم کرده و دنبالش میگرده این استرس میده ب بیننده ک پیداش میکنه یا نه

مثلا نشون میده بچه خرگوشی میوفته تو چاله

اینم ی نوع استرس ک چطور نجات پیدا کنه

کودکان با این افکار هم میتونن استرس بگیرن گلی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
کارخوبی میکنی مادر عزیز ببین مثلا تلویزیون نشون میده دختر کوچولو عروسکش گم کرده و دنبالش میگرده این ...

بله درسته فرمایشتون

دخترم متاسفانه فیلم وسریالم میبینه و البته حواسمون هست جاهایی ک تنش زا هستندرو نذاریم ببینه ولی خب قطعا هم برنامه کودک و هم فیلم ها موثرند

لطف کردید بابت وقتی ک گذاشتید بزرگوار🌹

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم