2777
2789
عنوان

مامانهایی که نوزاد دارن یا داشتن

99 بازدید | 16 پست

بچم تقریبا سه ماه و نیمه ... یهو بدجور میزنه زیر گریه.. مثلا داره تلویزیون میبینه یا منو میبینه پستونک میخوره بدون هیچ دلیلی یهو گریه بدجور میکنه. تا بغلم کنم دوباره بهش پستونک بدم. مثلا دیروز بغلم بود خواهر زادم اومد نازش کرد یهو زد زیر گریه و جیغ... 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..

اگه کولیک نداره احتمالا داره جلب توجه میکنه یا به شما احساس نیاز داره. خیلی با تلوزیون سرگرمش نکن برای بچه های زیر دو سال خوب نیست . بیشتر کنارش باش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کولیک نداره احتمالا داره جلب توجه میکنه یا به شما احساس نیاز داره. خیای با تلوزیون سرگرمش نکن. ب ...

مگه بچه ۳ ماهه جلب توجه میفهمه؟

نمیدونم دلیلش چیه پسر منم سه ماهو نیمشه گاهی خیلی کم پیش،میاد یهو گریه کنه فقط خواهش میکنم نذار تل ...

وآسه منم تازگی شده

مگه بچه ۳ ماهه جلب توجه میفهمه؟

کمبود مادرشو میفهمه. نگفتم میخواد واسه بقیه دلبری کنه، بلکه میخواد مادرش بهش توجه کنه و بیشتر کنارش باشه. بچه تا ۶ ماهگی به آغوش مادر نیاز داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نفخ داره حتما دختر من اینجوری بود پدرمو در اورد

نوزاد تر بود نفخ داشت .. شکمش باد میکرد ولی الان برطرف شده

کمبود مادرشو میفهمه. نگفتم میخواد واسه بقیه دلبری کنه، بلکه میخواد مادرش بهش توجه کنه و بیشتر کنارش ...

ممکنه ... باهاش صحبت میکنم خیلی دوس داره.‌ 

معمولا وقتی ک وقت خوابش باشه اینجور میشه

واسه ویزیت ۴ ماهگی بردی به پزشکش بگو حتما بگو تازگیا اینطور شده

دختر اولمم سه ماه ب بعد کولیک گرفت . پدرم درومد ... 

ممکنه ... باهاش صحبت میکنم خیلی دوس داره.‌  معمولا وقتی ک وقت خوابش باشه اینجور میشه

ببین ۹ ماه تو وجودت زندگی کرد با صدای قلبت رشد کرد. الان به جای خودت یهو جلو تلوزیون با صداها و تصاویری که حتی مغزش نمیتونه اونا رو تحلیل کنه رهاش میکنی ترس تو وجودش ایجاد میشه

ببین ۹ ماه تو وجودت زندگی کرد با صدای قلبت رشد کرد. الان به جای خودت یهو جلو تلوزیون با صداها و تصاو ...

چیکار کنم .. یه بچه دیگه هم دارم به کارام نمیرسم