2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چ مدت گلم چند بودیزچند شدی، روزی چندکالری مصرف داشتی ورزشم داشتی خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنی

والا عزیزم من حدودن یک سال پیش 67شدم قدمم زیادبلند نیس من روزی هزارکالری میخوردم.ورزشم حلقه وپیاده روی تو دوماه و نیم ده کیلوکم کردم ولی اشتباه محضه.یهو کل صورتم ازریخت افتاد و بخاطرصورتم ول کردم وزنم برگشت.الانم دوباره تورژیمم ولی ن مث قبل حداقل 500تا ازکالریم کم کردم.توخونه ورزش میکنم 40دقیقه پیاده روی وحلقه رم درکنارش میرم

والا عزیزم من حدودن یک سال پیش 67شدم قدمم زیادبلند نیس من روزی هزارکالری میخوردم.ورزشم حلقه وپیاده ر ...

خیلی ممنون اره منم خیلی سابقه داشته بخاطرلاغری صورتم داغون شده باش الان موهام خیلی کم شده سراینچیزا ولی دوباره  چاق شدم کالری کم مصرف میکنم روزی دوتا ده دقه ی ربعم حلقه اگ مکمل بخورم براصورتم چی

خیلی ممنون اره منم خیلی سابقه داشته بخاطرلاغری صورتم داغون شده باش الان موهام خیلی کم شده سراینچیزا ...

والا فدات من وزنم بخاطر قرص چاقی صورت برگشت.مولتی ویتامین بخور بادام درختی.منم موهام ریخت کاملا😑😁.بدی برگشت وزن اینه شل ول و بدفرم ترازقبل میشی.حالا توسعی کن پروتئینتو ببری بالا برا موهاتم مکمل استفاده کن.