paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1277 عنوان بچه ها یکی بگید خواهشا به من بگه یعنی چی مگه کنکور ندادیم چرا میزنه پذیرش براساس سوابق اخه 78 بازدید | 7 پست منی که کنکور دادم چطور اینجوری زده این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده 1402/05/29 | 10:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1277 از کی تا حالا سی هزار واسه پیام نورم غیرمجازه این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
بهار_دلکش عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 1423 پذیرش بر اساس سوابق برای همه است.. هرکس دیپلم هر رشته ای داره! اما کسی که کنکور داده، علاوه بر پذیرش بر اساس سوابق، می تونه دوره های مجاز (مثل روزانه، شبانه و..) هم انتخاب رشته کنه..
ydaisyy عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 45 بالای سی و دو هزار فقط براساس سوابق میشه انتخاب رشته کرد البته اگه رشتت تجربیه
paeezghashang مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1277 پذیرش بر اساس سوابق برای همه است.. هرکس دیپلم هر رشته ای داره! اما کسی که کنکور داده، علاوه ب ... من کنکور دادم رتبه ام سی هزارهولی زده پذیرش براساس سوابق تحصیلی همه مجاز این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
بهار_دلکش عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 1423 من کنکور دادم رتبه ام سی هزاره ولی زده پذیرش براساس سوابق تحصیلی همه مجاز من کنکوری نیستم اما صبح سرسری یه نگاهی به دفترچه انداختم انگار باید برای یه هزینه ای برای علاقمندی پیام نور و... پرداخت بشه، به خاطر اون نیست؟
بهار_دلکش عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 1423 براي انتخاب رشته هاي پيام نور، غيرانتفاعي و دانشگاه فرهنگيان مجاز بودن كافي نيست، بلكه بايد علاقهمندي خود راهم اعلام كنيد.اگر مجاز باشی باید هزینه هم واریز کنی،فکر می کنم شما متاسفانه اصلا مجاز نیستی.