2777
2789
عنوان

مامانایی که برا رفلاکس بچه هاشون اس امپرازول دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست

[QUOTE=306488254]شب چندبار باید شیربدم چون شب ها نمیخوابه یکساعت یکبار هم گریه میکنه ؟ مادرشوهرم نمیزاره ببرمش دکتر  ...[/QUOTE

هروقت خودش شیرخاست...وقتی نخاد نمیخوره...چندروز بگذره متوجه میشی کی شیرمیخاد..کی دلش درد میکنه....بعضی نوزادا شب نمیخابن روز میخابن....برا نخابیدن که نیاز نیست ببری دکتر...ولی در کل از اول باید زیرنظر یه متخصص اطفال باشه ماهی یکبار ویزیت میکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ممنونم اخه میترسم ریفلاکس باشه چون بغلش میکنیم برمیگردونه

پس ببرید متخصص ویزیت کنه حتما..با مادرشوهرت کاری نداشته باش..به شوهرت بگو اگر رفلاکس باشه خیلی خطر داره برا نوزاد میبرمش دکتر

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اره میزنه ولی موقع خوردن از دهنش میریزه بیرون همسرمم بغلش میکنه همه رو برمیگردونه 

رفلاکسه احتمالا

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..