2777
2789

هزینه بین الملل دندان پزشکی مشهد کسی میدونه چقدره؟ 

واسه شهریه پرداز دندان از قیمت سالی ۷۰ تومن تا  ترمی ۷۰ تومن به من گفتند. کدوم درست تره؟ 

فقط میدونم خیلی زیاده خیلی دوتا شهریه هم دارن یکی ثابت یکی متغییر که در حقیقت هر دوتاش متغییره یعنی متغییر هر ترم میره بالا و ثابت هرسال هر روزم که دیرتر پرداخت کنی عین نزول خورا روش میکشن

فقط میدونم خیلی زیاده خیلی دوتا شهریه هم دارن یکی ثابت یکی متغییر که در حقیقت هر دوتاش متغییره یعنی ...

هر کس یک قیمت میگه نمیدونم چطور واسه موقع اعلام نتایج برنامه ریزی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندان نمیدونم ولی شنیدم پزشکی پردیس هر ترم (۶ ماه)بین سی تا چهل هست

ممنون از شما

رفتم از دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرسیدم. گفتند ترمهای اول ۲۱ _۲۲تومنه بعد افزایش  پیدا میکنه

ممنون از شما  رفتم از دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرسیدم. گفتند ترمهای اول ۲۱ _۲۲تومنه بعد افزایش& ...

درسته

ولی ارزششو داره اینده خوبی داره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
بله   واقعا این مبلغ هزینه زیادی نیست. دانشگاه تهران ترمهای اول ۶۰ تومنه که تا حدی زیاده

اره ۲۲ اینا زیاد نیست

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
برای دانشگاه پردیس هم بابد کنکور بدیم و رتبه ات باید چند باشه؟

بله کنکور داره.با رتبه من پارسال روزانه دانشگاههای تیپ ۲و۳ دندان روزانه قبول شدند ولی دانشگاههای تیپ۱ مثل تهران مشهد دانشگاه شهریه پردازش. این یعنی رشته های تاپ برای دانشگاههای پولی هم باید رتبه تاپ داشته باشی چون تقاصا خیلی بالاست

عزیزم واقعا شما نامبر وانی♥  منابعتون چی بود؟  من زود خسته میشم بدنم درد داره  شما ...

منابع که خیلی زیاده هر درس حداقل ۳ کتاب باید در حد جویدن بخونی. از عید به بعد هم هر روز یا حداقل ۳ آزمون جامع در هفته باید داد