2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میرن میگیرن که بعدا بهشون تهمت زدن برگه رو نشون بدن باید بدونن اگه مردی حرفی زد بیمار و روانیه ، نیازی به اثبات خودتون به اون مرد نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

فیلم هفت و نیم رو ببین

من ک کسی ازم نخواست نه شوهرم ن خانوادش

حتی وقتی ک رفتم خانوادش گفته بودن چرا رفته این رسما چیه و اینا 

شوهرمم چون اصرار ب رابطه داشت دوران عقد من گفتم باید برم معاینه شم ببینم اصلا چ نوعیه میترسیدم 

پشیمون نیستم ک رفتم خودم خواستم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

من مامانم میگفت برو و گواهی رو پیش خودت داشته باش واسه اطمینان

والا من غرورم اجازه نداد برم خشتکمو باز کنم معاینه م کنن 😑

گفتم نمیرم که نمیرم

از طرف همسرم و خانوادش هیچ حرفی نشد ولی دور و بری هام بودن که با مادر شوهر و مامانشون رفتن

من ده ساله ازدواج کردم اون موقع مادرشوهرم بعداز عقد گفت بریم گواهی بگیریم من خیلی ناراحت شدم از حرفش ولی مامان ساده م زود گفت باشه بریم بگیریم مادرشوهرم خودش از یه دکتر نوبت گرفت و همراه من اومد رفتیم گواهی گرفتیم هنوزم بابت این مسئله ناراحتم اگه نمی‌رفتم هزار جور حرف درباره م زده میشد

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
شوهرت یا شوهر سابقت ؟!  هنوز با همونی ؟!

دوماه تونستم باش زندگی کنم بخاطر تهمتی ک زد بهم گفت بکارت نداشتی ازش جدا شدم ده سال بعد مجدد ازدواج کردم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..