2777
2789

من مدتی هست یکسال با کسی دوستم و رابطم اول خیلی خوب‌بود اللن حسم میگه پنهان کار ی داره و از من کم میزاره. الیته باسیاست بهش وابسته شدم و اینکه اینم بگم توی رابطه رفتارهایی که دوست ندارم دیدم ولی گفتم همه مشکل دارن این‌نسبت به بقیه خوبه از بس ادمایی بیخود اومدن سمتم. خلاصه این اقا دوست منو دید و از من شمارشو گرفت و گفت دوستم ی معمار میخواد چون هر دو تا شون مهندس هستن هم  هر دو تا خلاصه پارسال زنگ زد ‌‌بمنم گفت و کارشون نشد و من در جریان بودم هفته پیش به دوستم زنگ‌زده بعد از ۷ ماه و بمن هیچی نگفت و دوستم دیشب بمن گفت و گفته بود حضوری میام بیینمت که نشده بود خیای عصبی شدم چون رابطه ما قویه با هم الان  اعتماد ندارم بهش کلا بخاطر اینکه هم سرد شده و هم منو در جریان نزاشت حسم خوب نیست چیکار کنم

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

من یبار جداذشدم و ایشون هم در حال جدایی هست ۴ ساله جداست  خواهرامه راهنماییم کنید و خواهش احترام همو حفظ کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوست پسر من و برای کاری گفته  پارسال بمن گفت برای دوستم میخوام  شمارشو بده و زنک زد و منم در جریان بودم ولی گفت نشد امسال زنگ‌زده گفته حضوری بیینمت کار شغلی دارم بعد از ۸ ماه بمنم نگفته

یک راهی بمن بگید  این به درد میخوره واقعا

معلومه که به درد نمیخوره

چهار یال است زن داره و هنوز طلاق نداده ، یکسال است شما رو علاف کرده ، صداقت هم نداره ،واقعا به نظرم فایده نداره

جواب ابلهان خاموشیست

من هدفم اصلا ازدواج باهاش نیست و نبود ولی کنار هم‌بودن  و صادق بودن و دلم‌خوش‌بود این ادمه ولی دیگه اعتماد ندارم