لطفا راهنماییم کنید دخترم بهار امسال ابله مرغان شدید گرفت .الان سه ماهی میگذره اما دوسه تا آبله هاش تازه مونده و خشک نشده حالت آبسه داره.اما باقی آبله هاش خشک شده و جاش رفته .خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم خطرناک که نیست؟
عزیزم ابعاد ماشین چه جوری دستت اومد لطفا منو هم راهنمایی کن
عزیزم من فقط پنج شنبه جمعه ها میشینم خیلی بهتر شدم .فقط و فقط با تمرین زیاد .ابعاد سمت چپ و ک کناره راحت دارم .سمت راست برام سخته که وسط شیشه جلوی ماشین و علامت گذاشتم تو ذهنم .قشنگ میندازمش رو شی سمت راست جاده حالا میخاد هرچی باشه چ جدول چ ماشین چ عابر و...
کلیپ های داخل آپارت هم دیدم ک خیلی کمکم کرد .فقط و فقط بشین و تمرین کن از هیچ چیزی نترس حتما اگه اول ...
عزیزم چند سال پیش گواهینامه گرفتم ولی ترسیدم سوار نشدم حالا چند روز با مربی گرفتم ترسمم هم ریخته تقریبا ولی فقط ابعاد ماشین دستم نیست توی ترافیک سختمه میگم حالا میمالم به جایی شما خودتون تنها پنجشنبه جمعه میشینید
عزیزم چند سال پیش گواهینامه گرفتم ولی ترسیدم سوار نشدم حالا چند روز با مربی گرفتم ترسمم هم ریخته تقر ...
عزیزم تنها میتونم ولی تو لاین کندرو و با احتیاط .هنوز ترس دارم ولی مصمم ک راننده شم .تمرین خیلی مهمه این هم ک ابعاد دستتون نیست تا شش هفت ماه طبیعیه اصلا نگران نباش و تمرین کن تمرینت اگه روزانه باشه چهارماه مسلط میشی متاسفانه برا من روزانه نیست.دیر راه افتادم .شده روزی نیم ساعت هم تمرین کن مربی خوب ک خیلی عالیه