2777
2789

چند سالته؟ 

من خواهرم نامه نوشت برای پدرم ،

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

به مادر طرف بگو زنگ بزنه خونتون با مادرت صحبت کنه 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست راستت رو سر من خواهر  با آرامش بگو و ازش تعریف کن و بگو فقط با اون خوشحالی و خب قصدشم ک جد ...

آخه مامانم کلا دوست نداره انقدر زود ازدواج کنم،از طرفی اصلا اونقدر اوکی نیست که اینجوری باهاش حرف بزنم

خانوده اش تماس بگیرن قرار خواستگاری رو بزارن و بیان اگه مخالفتی بود و علت مخالفت خانواده ات منطقی نبود اصرار کنن و راضیشون کنن دیگه شما هم اعلام کنین که موافقین و اینا

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
۱۶،۱۷ آخه دوست ندارم بدونن همو میشناسیم

سنت خیلی کمه برای ازدواج،عادیه براتون تو سن کم ازدواج کنید؟ اگه عادیه که به پسره بگو به مامتنش بگه به خونتون زنگ بزنه تو هم یه جور سربسته به مامانت بگو اماده ازدواجی و دلت میخواد ازدواج کنی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨